Thursday, June 2, 2011

Kalau Hari Ni Wordless Thursday Boleh Dak???


selamat pagi semua...haih ari ni rasa sangat lemau la...hajat dihati nak bangun masak bekal pagi ni tapi rasa lemau + letih + penat bersatu dalam diri ni...so ketepikan jelah hajat tu...sudahnya aku beli mihun goreng jek kat depan lif blok umah tumpangan aku selama ni...hurmm...

so apa citer korang ari ni???sok jumaat...tak sabarnya nak balik kampung...tah bila tah...rindu kat mak bila dia kol semalam citer sal sesuatu...kadang pening gak aku dibuatnya...tapi dah lumrah kan...nak wat camner...ingat nak ajak hubby balik tengah bulan ni...harap² time tu dia takde keje hari sabtu dan ahad...tapi sebelum balik kampung tu nak cari charger notebook adik lelaki aku tu dulu...ritu sibuk kol aku suh wat balik notebook dia...jangan tak caya, baru tingkatan 3 dis year dah ada notebook tau...tu pun dapat sumbangan dari pihak sekolah...beruntung tul budak² skang kan...

pagi² banyak plak dokumen aku kena print...ni kes lupa ar petang semalam punya keje...memang kelam kabut...lagi pun syok sangat dok layan novel ANDAI ITU TAKDIRNYA tu...cehh, memang sedih ar novel tu...berjujuran air mata aku tumpah...sib baik tatkala tu bos dah balik...kalu idak wat malu jek...hahaha...

oklah, lemau dah ni...perut kena diisi...gile lapar...arghh...

notadijariku: pepun hepi jugak ari ni...bila cek akaun nuff...ada satu lagi BE baru tuk blog ni...mekasih nuff sebab dengar rintihan aku nak kumpul wang beli vakum...hahaha...

4 comments

Thursday, June 02, 2011 8:48:00 AM

wordless thursday pe nye...punya la byk word ko tulis....

sentimental ngan jiwang gak ko ni kak ek ... baca novel pun leh nangis ...hahahah

Thursday, June 02, 2011 8:51:00 AM

@eima
arghh ko...dah kata aku berPERASAAN per...huh

Thursday, June 02, 2011 10:09:00 AM

besss nyer kan jadik budak zaman sekarang... notebook pon sekolah siap bagi lagi..beesssss

Thursday, June 02, 2011 10:27:00 AM

menghayati betul cikmot ni, sampai boleh nangis baca novel, mesti novel tu best gile

Post a Comment