Thursday, June 2, 2011

Korang Pernah Jumpa Dak Telur Yang Macam Ni???



 yang macam ni...satu biji telur ada 2 telur kuning...KEMBAR kut...aku pernah gak sekali dua...tapi kalu pisang pun pernah gak...dulu masa bebudak selalu makan konon petua la nak pat anak kembar...tapi skang fikir nak lahirkan sorang pun cam tergadai nyawa...ni kan plak kembar...haihh...

17 comments

Thursday, June 02, 2011 10:41:00 AM

telur kembar..

Thursday, June 02, 2011 10:45:00 AM

tak pernah dapat punn...

kalau dapat, mesti le nak makan..hehe.sekali lahir kembar dapat 2 org...pasni bole stop production.hehe.

p/s: kalau xdapat bb girl xbole stop le.hehe

Thursday, June 02, 2011 10:56:00 AM

Tak pernah lagi lah.

Thursday, June 02, 2011 11:06:00 AM

salu dapat klo beli telur.tapi tak makan, takut..huhu.tp ok gak klo dpt anak kembar.skali bersalin 2 kuar....hehe

Thursday, June 02, 2011 11:07:00 AM

sy penah wat entry pasal nie...
http://shahzurahabib.blogspot.com/2010/08/kembar.html
mmg ada jual telur mcm nie...
sy pun kalu boleh yg 2nd nk kembar so leh rehat lama sebelum kuarkan baby no 4 hehe

Thursday, June 02, 2011 11:10:00 AM

Dulu selalu dapat telur kembar. Beli kat Pasar Tani P/jaya. Telur gred AA, bentuk panjang sedikit.

Thursday, June 02, 2011 11:19:00 AM

org ckp, kalo time mengandung dpt telur mcm ni, maknanya nnt dpt bbay kembar..sy pon xtau la btol ke x..

Thursday, June 02, 2011 11:30:00 AM

DULU KLU JUMPOA BENDA2 MAKANAN YG SERANGKAI MCM NI..MMG X BERANI MAKAN SEBAB MAK SELALU PESAN KATA NANTI DPT ANAK KEMBAR SIAM...

Thursday, June 02, 2011 12:30:00 PM

ko ke yg jumpa telur ni??
aiyokkk
heheee

Thursday, June 02, 2011 1:32:00 PM

selalu jumpa sbb izan selalu guna telur kan baking kek hehe..tp konpius nk kira sebiji ke dua biji kekekeke

Thursday, June 02, 2011 1:45:00 PM

telur kembar tak sempat nak berpisah tu..kalau jadi ayam mesti kembar siam.hahahaa

Thursday, June 02, 2011 2:09:00 PM

wah bakal kembar ni huhu lalalala

Thursday, June 02, 2011 3:51:00 PM

kembar kot! hahahahah!

Thursday, June 02, 2011 4:24:00 PM

pernah..tapi takut nak makan..sebab orang tua kater nanti kenan. hihihi..

Thursday, June 02, 2011 4:45:00 PM

alah sian ayam tuh, klau tak sure ayam tu dpt anak kembar kan..

Friday, June 03, 2011 8:11:00 PM

huhu manalah taukan rezeki nk dpt anak kembar..hehe akak sy bakal lahirkan anak kembar bulan 11 nie..hehe ingt sorg je anak sedara..dua sekali terus huhu

Monday, June 06, 2011 2:45:00 PM

kak... ko ke jumpa tuh...
kembarkah ???
aku tak penah lagi jumpa

Post a Comment