Monday, June 27, 2011

Manisnya Kurma Itu...Arghhh Semput!!!!!


ha, camner???korang nengok tak final Maharaja Lawak ni...pagi ni kat hotfm pun dok citer sal ni...so aku pun sibuk gak nak citer...even aku tak nengok secara live pada malamnya...arghh saper suh tayang time malam...bukan ke malam tu waktu tido...hahaha...jadinya aku nengok ulangan pada keesokkan harinya...sib baik ada ulangan...tapi jap² lagi nak kol Asteruk...kasi potong channel Mustika itu...selamat tinggal...

so pada kesempatan yang ada ni, aku nak jadi pengomen tak berbayar...tengok keseluruhan persembahan pada malam tu oklah...cuma persembahan pertama si jambu tu apa pun aku tak paham...siyes...tak tau nak gelak ke tak...tak faham motip lawak deme tu...tapi camner pun aku suka ngan sepah...dua² persembahan derang memang meletup...so no wonder la dia yang JUARA kan...

tapi pepun nabil la paling besh...RM150 ribu tu dia bolot dia sorang...wow...leh p pinang pramugari dah ni...hahaha...wang hantaran RM100 ribu...perghh...jozan pun apa kurangnya...tak abis² ngan mael lambung dia dan sachai???hahaha...tapi jambu la...leh tuju lagu tak... :p

oklah, aku suka nengok persembahan si sepah yang tak abis2 ngan semput dia tu...dan paling best buat pertama kalinya dafi berjumpa ngan shuib...ekekeke...



pepun TAHNIAH pada sepah...RM350 ribu tu...saper nak kasi kan...bahagi tiga pun sorang still dapat banyak...wow...okb kejap deme...hehehehe...

notadijariku: aler minggu depan Imam Muda dah episod KEMUNCAK dah...saper yang lebih unggul imam muda hassan atau nazrul...????

12 comments

Monday, June 27, 2011 8:03:00 AM

dapat tengok jugak cikmOt... akak langsung tak tengok... dah la tak langgan Mustika... pastu planning nak pegi rumah mertua malam tu... tiba-tiba petang tu ada org jemput husband akak pegi kenduri tahlil lepas isyak malam tu... hehehe... lagi la lawak... layan je la cerekarama... ;p

Monday, June 27, 2011 8:12:00 AM

hehehe..pecoh perut...
jozan kat final krg menyengat...

tp nabil gak y sedak... sbb 150ribu tu ambik sorang :-)

Monday, June 27, 2011 8:14:00 AM

izan..ko kena tulis.....

aaahhhhhhhhhh semputtttt......


perkataan aaaahhhh tu jgn lupa tau....ehehehehehhehehe

--------
nti ym aku ye..nk ckp pasal barut baby...

Monday, June 27, 2011 8:16:00 AM

haha ko nak call asteruk nak terminate tros heehehe
mmg lawak diorg ni dah agk diorg menang

Monday, June 27, 2011 8:26:00 AM

siap ade dafi lg...fuh..sepah mmg best..
dari mule mmg dah agak sepah menang..sebab x pernaha mengecewakan..

Monday, June 27, 2011 8:37:00 AM

memang sanggup tunggu sampai lewat mlm semata2 nak tgk sepah. sanggup undi lak tu

Monday, June 27, 2011 8:41:00 AM

aku kalo kentut dalam air keruh air. hahahha

Monday, June 27, 2011 8:48:00 AM

o0o sepah menang ek ....

Monday, June 27, 2011 9:02:00 AM

terbaik

Monday, June 27, 2011 9:23:00 AM

mmg lawak dan mmg patut pon sepah menang...
lawak diaorg mmg terbaekkk....
ahhhhhhhhh semputttt..... hahhaa..

Monday, June 27, 2011 10:21:00 AM

mmg gile punye maharaja lawak. sampai sanggup aku tambah mustika tu. dah la kul 10 nk final, kul 8 baru call. sudahnye ari sabtu kul 3ptg baru ade. sib baik ulangan kul 4. rase nak merusuh dah tau. heheheh. biar dulu sebulan. nanti baru potong. nk tgk semua ulangan.

Monday, June 27, 2011 10:32:00 AM

adoiii x terfikir mereka leh buat lawak se manis kurma tuu .. huhuhuh terbaik ! :)

Post a Comment