Monday, June 20, 2011

Oreo Daddy Dunk 2011 Di One Utama New Wing


huhuhu....penat???memanglah penat...orang berasak² p sana..tu belum lagi kira yang sanggup beratur panjang semata nak dapatkan sign si seth tu...tapi kan tapi aku sorang jek yang terkecuali...arghh...si suami ada keje semalam dari pagi sampai ke petang maghrib baru balik, ada hati jugak aku nak citer sal event ni kan...ekseli dah lama tau sal event ni akan diadakan di sana, tapi yelah, memang tak dapatnya nak p...dan sambutan hari bapa semalam pun tak tersambut...pepun selamat hari bapa buat en suami yang tersayang...

dan masa bw² tadi, aku rasa menarik plak event semalam bila nengok gambar² yang dipaparkan...jap ek, jom kita nengok sesama...seme gambar ni aku amik dari blog ni http://madammondoq.com/2011/06/gambar-hangat-aaron-aziz-dan-keluarga/#comment-1019 ...tak tipu punya...siap ada cap mohor tu ye...hehehe, pada tuan blog, mohon share ye...sorilah amik gambar tapi dah minta permission...maklumlah saya tak berkesempatan nak p event cam gini...sob sob...

papa hot...aaron kan duta oreo...tu yang dia ada tiap kali event oreo tuu...lepas ni ramai ar yang minat makan oreo...hehehe...

eh nampak cam dah beruban dah abang seth ni..hahaha... 

isteri abang aaron...diyana halik dan anak bongsu diorang...DAHLIA ARISSA...baru umur setahun rasanya... 

anak sulung, DANISH ANAQI...dah darjah satu rasanya... 

ada iras muka aaron sikit² kan... 

ni no dua...DWI ARIANNA... 

sure anak² dia kepenatan menunggu apaknya dok layan autograf para peminat...sabarlah nak, dah apaknya jadi pujaan skang... agaknya sok kalu aku ada anak no 3, hok sulung ngan no 2 kawan rapat ginilah kut...sebab hok bongsu ngan aku...hehehe

pepun jeles ngan body diyana ni...huh, anak dah 3 tapi body, cam anak dara...bila aku nak pat body cam gini ni...huwaaa....

notadijariku: tak pat makan oreo, makan sekut meri jelah...sob sob...

16 comments

Monday, June 20, 2011 11:55:00 AM

ingt nk g event semalam
tp ada beday party plak
kwl tak dapat dah jumpe setan hehe

Monday, June 20, 2011 11:56:00 AM

@Nana
tulah weii...aku ingatkan ko p, tunggu2 gak entry dari ko ni...hehehe

Monday, June 20, 2011 11:57:00 AM

blh je weh nk kuruih camtu..pas pantang sign up keep slim lah..hahhaaha

Monday, June 20, 2011 12:00:00 PM

kitorg pon plan nk p..tp tetiba mls sbb tk sihat

Monday, June 20, 2011 12:01:00 PM

@mama_umar_maryam
aku ingatpun cam gitu ar...harap ada orang sponsor...hahaha

Monday, June 20, 2011 12:01:00 PM

@MrS. F!zA
ada gak niat nak p...kami memang tak p pung...sob sob...

Monday, June 20, 2011 12:26:00 PM

nak badan mcm tu... pegi slim world la cikmOt... ;p

Monday, June 20, 2011 12:27:00 PM

event pe ni ... aku tak suka ramai org .. lg pun aku bkn nye tergilakan aaron punnn...

Monday, June 20, 2011 12:58:00 PM

Klo event² mcm ni tak der lah laki aku nak gi. Mana dia suka bersesak² nih.

Monday, June 20, 2011 1:00:00 PM

anak2 aaron mmg comel...

kak, sy mkn sekut tawar je..hukhuk

Monday, June 20, 2011 1:15:00 PM

aauuwwww.. sgt la hot..
waa sronok tgk fmly papa hot nih..
set-annn owhh

Monday, June 20, 2011 2:38:00 PM

oo aaron duta oreo ke .. adehh laku tul dia sejak jadi seth tan nie ekekeke

alooor anak2 dia sgt2 cumei .. semua wajah ikut dia kan .. isteri dia kurus sgt lahh dikk .. ko cantik ape .. kurus2 sgt x beshhhh :))

Monday, June 20, 2011 3:22:00 PM

sentap tgk gambar seth tu...

Monday, June 20, 2011 4:00:00 PM

SALAM PERKENALAN
NICE BLOG
FOLLOW ME BACK

Monday, June 20, 2011 9:12:00 PM

a;ah body dia mmg cun..aku tgk masa serasi bersama tu...comey je..kecik molek...

Monday, June 20, 2011 11:19:00 PM

sesekali makn sekut gula hwa tai pun sedop..

Post a Comment