Thursday, June 30, 2011

Raya Dah Nak Dekat...Abang...Jom Beli Langsir Baru


haihh...puasa pung belum...tapi Jakel dah buat sale dah...hurmm...ni yang rasa cam nak p serbu...bukan apa, mau cari langsir la...even bukan tuk raya...tapi tuk rumah yang aku dok skang...seingat aku dah 2-3 tahun langsir tu tak berganti...dah makin kusam jek aku nengok...nak tunggu beli tuk masuk umah baru...owhh itu lambat lagi...harap² masih panjang umur lagi time tu...

tapi skang bila nengok flyers kat bawah ni hati dah melonjak² nak beli langsir baru ni...haihh...tapi aku tak reti dan agak fail kalu bab pemiliihan langsir ni....dok mikir gak nak beli yang ready made atau sendiri jahit...haiyaa....sangat pening...tapi dalam hati memang berkeinginan akan langsir baru ni...tulung...tulung...

eh promosi berakhir 10 Julai ni...so sempat lagi agaknya nak p kan...jap lagi nak p la...hahaha...kejaan gila kan...:P

14 comments

Thursday, June 30, 2011 8:08:00 AM

beli siap je... senang... balik tinggal pasang... klu beli kain nak jahit... karang jadi mcm akak punya... se-bag kain langsir kat bilik - dah potong tak terjahit lagi... puasa dekat dah... ;p

Thursday, June 30, 2011 8:11:00 AM

heheh aku tak pernah amek port pasal langsir
umah aku mana ada orang datang
pakai langsir sama je

Thursday, June 30, 2011 8:14:00 AM

make sure ko ukur dulu tingkap umah tuh ...

aku pun beli langsir br gak ni .. tp huhuhu kewangan tak mengizinkan lg...

Thursday, June 30, 2011 8:16:00 AM

mak aku dah hint mintak sponsor langsir rumah dia. adoiiii..tingkap pulak banyak and tinggi, maka tinggilah budget aku nanti.

Thursday, June 30, 2011 9:30:00 AM

sy pun nk beli langsir baru..huhuhu..

Thursday, June 30, 2011 9:30:00 AM

bleh caye ke jakel nye harga ni? aku penah terkena.. kat nagoya lg murah, kain yg sama... tipah tertipu..

Thursday, June 30, 2011 9:56:00 AM

banyak duit tu...

Thursday, June 30, 2011 10:24:00 AM

ni Jakel kan? alah, takdenye murah sangat..aku pegi ritu, sakit ati je..

baik ko pegi Nagoya..Kain sama pattern ngan Jakel, harga semeter rm13.80 , tapi nagoya jual rm7 je..serius..sebijik sejiban!

Thursday, June 30, 2011 10:33:00 AM

langsir kat jusco lagi murah kot...

Thursday, June 30, 2011 10:52:00 AM

raya ni tak de bajet beli langsir
tggu la tahun depan
tahun ni aku korek umah MIL pny langsir

Thursday, June 30, 2011 12:15:00 PM

aku dulu masa dok umah sewa tak pnh pk hal langsir..beli ready made kt tesco je..tuh pun tk semua tingkp..tp dh masuk umah baru...huhu..beli gak la...siap la ngan upah ngan kain..plus minus dekat rm1000...sliding door tuh yg makan kain byk...
tkpa zan..beli kt mana pun tkpa..aku ritu beli kt kamdar..tgh ada sale..tidak rm10 hengget semeter..dpt rm7 hengget..yg pnting beli kain yg tebal..tahan 5 thn lebih..

Thursday, June 30, 2011 12:16:00 PM

aku dulu masa dok umah sewa tak pnh pk hal langsir..beli ready made kt tesco je..tuh pun tk semua tingkp..tp dh masuk umah baru...huhu..beli gak la...siap la ngan upah ngan kain..plus minus dekat rm1000...sliding door tuh yg makan kain byk...
tkpa zan..beli kt mana pun tkpa..aku ritu beli kt kamdar..tgh ada sale..tidak rm10 hengget semeter..dpt rm7 hengget..yg pnting beli kain yg tebal..tahan 5 thn lebih..

Thursday, June 30, 2011 1:46:00 PM

Aku klo nak beli pon beli dah siap jahit jer lah.

Friday, July 01, 2011 11:58:00 AM

aku geng ngan kak geli... xmampu nak suppin kat JEKEL.. gaji ko banyak, buleh la...
itik renang2...

Post a Comment