Friday, June 3, 2011

Rupa-Rupanya Tuhan Turunkan Hujan Untuk Beri Kita Pelangi!!!


selamat pagi semua...tetiba aku wat tajuk cam gitu...hujan ke malam tadi???hahaha, saje, tetiba rasa cam beh jek ayat tu...aku tau, sure hari ni seme dok bercakap sal episod semalam...dan mesti semua rasa terbuai² jugaklah...giler banyak bunga yang dia dapat...

teringat masa zaman itm dulu...masa ada festival apa tah, tiap² hari dapat jambangan bunga dari seseorang...macam² kaler ada, putih, merah, pink, kuning...eh biru pun ada...ni kes celup la ni...tapi itu dulu, dah lama memori dapat bunga ni terkubur...hahaha, ada pun skang 2 tahun lepas kut masa my besday, seseorang yang TERKESAN dihati gak bagi bunga...wah, senyum meleret aku time tu...tapi bila fikir balik, dari bagi bunga, baik belanja makan...kenyang jugak kan...bunga lambat laun akan layu gak...hahaha, dasar tak pernah nak bersyukur... :p

sejambak bunga yang dapat masa besday tahun 2009...dan hingga skang masih ada dalam bilik aku...tapi dah layu dah la...hehehe...

dan skang dok impikan nak sejambak bunga cam gini...bleh??? 

eh bukan stat dari nengok episod semalam aku suka bunga...takdelah, ekseli dah lama dulu aku memang sukakan bunga...terutama roses...tu salah satu sebab aku suka p oliday kat CH sana...even dah banyak kali p sana, sekali pun tak pernah aku dapat sekuntum apatah lagi sejambak dari en hubby...mencik la, takkan la aku nak demand mintak kan...hahaha...takpelah, tunggulah bebila nak masuk wad nanti, sure my bos akan kasi sejambak bunga kalu dia p melawat orang sakit, seperti masa aku bersalinkan irfan dan kakak dulu...hahaha...sampai gitu sekali...

klah, nak makan dah...rini bawa nasi goreng terOVER pedas...

notadijariku: moga pelangi itu akan menjadi milik kita buat selamanya kan bang...ceh, tetiba jadi romantika cam setHTan...haiya...terbalik lah plak...ekekeke...

17 comments

Friday, June 03, 2011 8:09:00 AM

sy pun suke bunge, feeling2 lak tgk citer semlm tu..hahaha...




waaaa...dh lama xdtg blog akak ni... windu la..

Friday, June 03, 2011 8:13:00 AM

episod cite ape tu?

Friday, June 03, 2011 8:32:00 AM

episod semalam mmg so sweet kan...

Friday, June 03, 2011 8:46:00 AM

tapi si nora ni tak reti sejuk kot. siap pakai gaun pendek.. kekeke.. seth pulak siap bersweater.. huhu

Friday, June 03, 2011 8:47:00 AM

@mizzkechique
ha, suka bunga, tina adiahkann bunga kat akak ek...tak lama jek lagi ni...hehehe

@Mommy Fara
aler, episod semalam la...nora elena...hahaha

@@e_da
tulah suit giler...tersenyum sorang2...tapi minggu depan yang tak behnya...bila elena dapat tau yang seth raped dia...alahaiii

Friday, June 03, 2011 9:15:00 AM

org pompuan kalo dpt bunga mmg sukaaa....tp kalo dpt bunga bykkkkkkkk mcm nora elena lg sukaaaaa...hehehehe

Friday, June 03, 2011 9:25:00 AM

Ekekekeke...baca tajuk aku dah tau ni penangan citer nora elena smalam ☺☺☺

Best kan klo dpt somi mcm seth tan tu...haihhhhh... ^_^

Friday, June 03, 2011 9:27:00 AM

semalam punya best! dah tido berdua.. hahahaha

* tk pnh dpt bunga..huhuhuh

Friday, June 03, 2011 10:11:00 AM

hehe.. bestkan episod semalam.. saye pun suke bunga ros jgk..hehe..samr la kite

*pernah dpt bunga ros, itupun dr bf (sblum jadi somi kan masa tue)h.he..bunga konvo..

Friday, June 03, 2011 10:14:00 AM

nengok nora elena tu mmg nak soh pompuan lain jeles je tau.....
masa bercinta dulu tak pernah pun dpt bunga bagai....yg dia bagi pun...pokok mangga jerr...dah tanam tgh tunggu berbunga...
ada!!aku ada dapat bunga...baru teringat..bunga kat sirih junjung time dia datang meminang ngan time menikah...tak baik aku kata laki aku tak bagi kann....hahaha..

Friday, June 03, 2011 10:35:00 AM

eh tapi kan ntah kenapa aku xsuke bunge
kire kalo aku mintak tu saje2 gatal nk merasa la

kalo bg coklat, bg aku lebih romantik
hahaa pastu gemok

Friday, June 03, 2011 10:46:00 AM

sweet sangat episode semalam tue..aduhh fall in love

Friday, June 03, 2011 10:55:00 AM

episod semlm mmg best...
terfeeling kunun2 kita yg jadik nora...
hahahaha.....

Friday, June 03, 2011 10:56:00 AM

aku tak suka bunga ... walaupun cantek tak dak harga..lama2 die layu..nampak sgt aku ni laki bini tak romantik ...hahahha

aku suka emas....huhu

Friday, June 03, 2011 11:01:00 AM

che mot, jgn risau, bulan depan (9Julai-18 Julai 2011) ade FLORIA dengan tema ROSES ARE FOREVER!! njoice la puas2 nanti

c(:

Friday, June 03, 2011 12:14:00 PM

saya senyum2 je tgk cite tu semalam.. hikhiik..

sbb mmg takkan mungkin dapat bunga byk cenggitu dalam idup ni ahaahah.. alasan utama, sebab nama dah bunga so tak perlu bunga2 lagi dah... huhuh

Friday, June 03, 2011 4:24:00 PM

hehehe... pernah dapat sejambak bunga dari hubby masa beday ke-28... masa tu terfikir... tebiat apa laki akak bagi bunga nih?... hahaha... jahat...

Post a Comment