Friday, June 24, 2011

Saper Yang Bakal Juara??? Jom Teka...Jom Teka

adakah ianya milik sepah???


atau jozan???


atau peserta solo Nabil???


atau pun jambu???


komen aku: tah la aku takde perasaan pun saper yang menang...kalu derang menang pun takde kene mengena ngan aku...hahaha...lainlah aku ada share kan...tapi RM300 ribu tu weii...kalu nabil menang perghh...bolot sorang² tu...leh buat hantaran kawin p meminang pramugari tu...hahaha...aku suka lawak sepah...ebentho kadang tu lawak deme ni banyak double meaning...lawak tul masa dia tiru rancangan SEMANIS KURMA tu...owhh...semput...semput...yang si shuib tu tak abis2 dengan idolah dia si dafi...hahaha....tapi jozan pun apa kurangnya...tapi nabil la, eben dia solo, dia tetap leh 'idup' kan...yang jambu ni 'apa pun tak boleh'...hehehe....

tapi rasa cam jozan jek ada can sebab peratusan undi dia memang teratas...tapi pepun masa final apa² leh jadi kan...cam AF dulu...hahaha...

notadijariku: pepun abis jek MaharajaLawak, esoknya terus aku kol Asteruk...kasi potong channel Mustika ni...hahaha...no doubt... :p

9 comments

Friday, June 24, 2011 8:05:00 AM

walaupn tk amik pakej mustika tp tgk2 kt youtube gtu2 je..vote utk jozan..heheheh

Friday, June 24, 2011 8:07:00 AM

aku suke sepah
tp confirm jozan menang

Friday, June 24, 2011 8:09:00 AM

@mama tisya
kak, kalu saya pun nengok kat youtube jek...takde masalah...tapi ada orang kat umah tu, tak puashati...nak nengok live jugak...kalu bleh dia nak berada di kalangan penonton tu tau...

@Nana
tulah tu...aku pun minat sepah...tapi tulah, kuasa di tangan pengundi...aku haram tak pernah undi sekalipun...bazir kredit ja...ekekeke

Friday, June 24, 2011 8:22:00 AM

nak tengok live, suh pi studio la!

Friday, June 24, 2011 8:42:00 AM

aku tak leh layan raja2 lawak nih ... tak minat ..klu tgk pun aku tak leh nk gelak ... tatau nape ...

tak kisah la sape menang ....

Friday, June 24, 2011 9:45:00 AM

rmh mak takde astro warna..dtg ofis tgk kt youtube heheh

tp lawak deme ni semua mmg boleh buat sy gelak =P haha aura kot tak kelakar mana pun nak gelak jugak =P hehehe

Friday, June 24, 2011 11:14:00 AM

owh... akak tak layan ML nih... tak langgan sebenarnya...

Friday, June 24, 2011 3:52:00 PM

haah jauh disudut ati akak dah cakap jozan yg akan menang ! huhuhuh apa2 lahh .. akak x dpt tgk punnn huhuhuh

Sunday, June 26, 2011 4:16:00 PM

datang melawat blog akak n komen walaupun tak tgk maharaja lawak hahaha

Post a Comment