Thursday, June 16, 2011

Semalam Cuti, Hari Ni Keje...Eh Ada Bungkusan Atas Meja...Novel Baru Dah Sampai


selamat pagi semua...bertemu kita kembali...hehehe...perghhh penat ar semalam...even cuti pun, banyak menda yang nak buat...tapi takpelah, dah adat kalu bercuti kan...gitulah...pepun hepi pagi ni bila datang keje nengok atas meja ada bungkusan yang sememangnya aku tunggu² dari minggu lepas...hehehe...ekseli ada dua bungkusan yang sampai semalam...satu lagi dalam peti...sonok tul bila dapat bungkusan cam gini...even aku tak pernah pun menang GA ke apa ke cam nana tu... :P

so nilah bungkusan yang ditunggu²...sangat suka bila dibalut dengan kemas sekali...dan sudah pasti isinya tidak rosak sama sekali...

isinya adalah dua novel baru tuk koleksi aku...hehehe...puas aku cari kat toko² buku takde atau sudah kehabisan stok...senang citer aku order online jek kat mphonline sana...senang...walhal aku rasa minggu ni jek dah 2-3 buah novel baru yang aku beli...tak tau la naper sejak dua menjak ni minat membaca novel aku kembali semula...kadang kalu tak beli pun aku pinjam dari dak opismate yang sememangnya kaki novel cam aku jugak....sonok isi masa yang tak berapa lapang tu dengan baca novel...hehehe...

so nilah novel yang aku beli tu...STANZA CINTA DAN SEPI TANPA CINTA...eh dua² berkaitan dengan cinta ek...terasa diri seperti muda remaja...hahaha...ekseli stanza cinta ni kan telah didramakan, so dah tayangan pada waktu malam, memang takdenya aku nak nonton...senang citer lagi, aku baca novel sudah...hahaha...even yang berlakon itu adalah abang eren ajis...arghh sib baik aku minat watak dalam drama...bukan minat dia...ekekeke....

dan semalam dapat sms dari kak geli...kuar dari panggung buka nset dapat sms dari dia, tetiba dia kata ensemnya ery putra...ahhh sudah, akak tu sudah kemaruk pe...tanya punya tanya rupanya dia p pejabat gua dot com p amik adiah...kata dia lagi silap timing dia p semalam...sebab kalu p ari ni ada abang eren ajis...sebab ari ni jam 3 petang dia akan live chat kat web tv3 rasanya...entahlah...

pepun segan aku sebab kak geli dah jadi retis blog dah...siap kena interbiu amik gambar bagai oleh pihak gua dot com...tu belum goodies bag yang dia dapat dalamnya ada pelbagai jenis adiah...nak tau apa adiahnya tunggulah kalu kak geli sudi berkongsi ngan kita seme kat lam belog dia tu...

so oklah, ni jek citer pagi ni...kang sambung lagi...hehehe....

5 comments

Thursday, June 16, 2011 10:14:00 AM

lepas ni tercongok plak tgk drama baru si setan tu blakon haha

Thursday, June 16, 2011 10:38:00 AM

hahahaha...tak ley thn komen Nana....setan? hahahah!

Thursday, June 16, 2011 11:03:00 AM

betui la tu live chat kui 3 pm.. muahaha...

takdak makna aku nak join chat tu hokey.. *konon jugak!

Thursday, June 16, 2011 1:20:00 PM

sepi tanpa cinta tu.. tak sempat baca pon dlu. kwn pinjam.. bg hilang..

Monday, June 20, 2011 10:07:00 AM

pergh..hg la nih gila baca novel noh...
aku pun sama la...dulu2 mmg gilest baca novel..la nih kureng dh..

Post a Comment