Thursday, June 9, 2011

Surat Bantahan Kak Geli Dah Masuk Gua Dot Com Tu...Cayalah


pagi ni aku dihidangkan dengan berita sal surat bantahan kak geli tu...giler ar...minggu ni memang asyik dok gelak jek dengan entry sal surat bantahan dia tu...dek kerana surat tu trapik ke blog dia mencanak² naik...haihh...aku sendiri takut melihatnya...setiap saat ada jek yang menyinggah...tapi pagi ni bila bukak Gua Dot Com...aku nengok ada kewujudan sal surat tu...aiyayaya, glamer sudah ko kak geli...

kalu korang lum baca surat bantahan tu...sila klik SINI...

dan kat SINI yang dah masuk Gua Dot Com tu....hehehe...

adoila gelak guling² aku ni...enntry lawak cam gitu pun nak di amik serius oleh sesetengah pihak...aku kenal kak geli bukan sekejap..dah nak masuk berbelas tahun pun...aku tau dia memang suka wat entry gitu...ironinya pada asalnya takde pun cam gitu...tapi tulah, ada gak yang  tak leh menilai mana yang memain mana yang serius...hehehe....

pepun buat kak geli, teruskan berblog cam biasa...trapik dah makin kencang tu..hehehe...

notadijariku: adoi la...gelak guling² dah aku ni...semenya gara² nora elena...hahaha...

18 comments

Thursday, June 09, 2011 8:11:00 AM

tu la pasal kak..yg diorg sebok sgt nk sentap tu pesal kan... xblh beza joke dgn siyes..

Thursday, June 09, 2011 8:12:00 AM

caya la..:)

Thursday, June 09, 2011 8:28:00 AM

adehh..dh baca td.. kelakar sgguh! trapik sesak tu msa msuk td..

Thursday, June 09, 2011 8:29:00 AM

pehh! rezeki die! dpt adiah tu!

Thursday, June 09, 2011 8:48:00 AM

heheheh..mmg klalar..siap masuk gua.com tu...dapat adiah lg..best..best..

Thursday, June 09, 2011 8:49:00 AM

tolong bgtau Nuffnang, bagi la BE kat aku..ni tak, sunyi je..

Aku dah kontek gua tadi, derang kata, hadiahnya berupa, makan malam bersamam Aaron aziz..hahahhah

Thursday, June 09, 2011 8:54:00 AM

hahahaha ahkak geli da bestttt! :)

Thursday, June 09, 2011 8:57:00 AM

bhahahahaha.. lawak giler ngan surat tu, sy baca kat fesbuk, rasa nak gelak guling2 je.. hahahaha, siyes best.

sy tak tgk cite tu, tgk sekali dua jek, so tak tau la camne hebatnye seth tan tu.. :D

p/s: miss geli, amek hadiah tu, dpt makan ngan seth tan yg menjadi kegilan ramai wanita.. hihi

Thursday, June 09, 2011 9:02:00 AM

eh..mana cite psl pizza..rasanya td click pizza..tp npe kuar cite lain..ni dikira ajaib..

Thursday, June 09, 2011 9:03:00 AM

semalam ada member FB aku linkkan surat tu kat wall dia...
ari ni dah kuar gua.com plak... glemer ko kak geli... tp kan aku rasa yg dok hentam tu depa first time masuk blog kak geli kot pasai tu depa tak tau cara penulisan kak geli memang gitu...

pas ni beautifulnara ngan murai plak kot nak buat entry pasai surat ni...

ramai yg emo tp yg untung kak geli jugak...

Thursday, June 09, 2011 9:08:00 AM

biar betik siap dpt mkn ngn aaron ajis je ke.. igt dpt set sofa..meraunglaaa gadis2 remajew kat luo sana wakakakaka

Thursday, June 09, 2011 9:08:00 AM

tobat klako,...
memang pecoh perut baca ni..
dgn geng2 se ofis layan td...

Thursday, June 09, 2011 9:12:00 AM

hahaha glemer tak pasal kawan aku...
tumpang bangga ....

Thursday, June 09, 2011 9:14:00 AM

biar betul akak geli dapat hadiah makan malam ngan seth tan tu... nak ikuttt... hahahaha...

Thursday, June 09, 2011 9:15:00 AM

ok..da siap baca..
lawak ar..tp kalo tetibe tv3 amik serius mcm mana..erkk..

eh, tp ape adiah die..mcm bes je

Thursday, June 09, 2011 9:16:00 AM

aku tolak dah hadiah makan malam bersama aaron aziz tu..(eh tipu je lah...)

aku dah rekues Set meja makan 6 seaters la..8 seaters besar sangat..karang ramai pulak nak datang makan umah aku..


sesambil tu derang kata nak jadikan kisah idup aku pulak sebagai drama sebab pandai pandai kutuk drama derang kan..
aku tak setuju, sebab bukan apa, kalu wat citer pasal kisah idup aku, ramai kena pakai watak hero lelaki..hahahahahahahha







karang ada pulak sentap ingat komenan diatas tu serius...

Thursday, June 09, 2011 9:46:00 AM

gila lah..pemes kak geli..hehee

Thursday, June 09, 2011 12:35:00 PM

pehh...masuk gua.com..glamer la kak nowa pasni..

Post a Comment