Thursday, June 23, 2011

Tangan Yang Memberi Lebih Baik Dari Yang Menerima


ari tu aku pernah up pasei koleksi yang ada kan...dan kat entry tu aku ada terima satu komen dari blogger yang mintakan alamat aku sebab dia nak poskan FM dari Lebanon...mulanya aku cam tak percaya...tapi dalam tak percaya tu terus email tanyakan situasi sebenar...dah ada keyakinan, terus aku emailkan alamat yang ada...dan semalam...satu surat dari City Link telah sampai...wahh...sangat suka sangat suka....aku dapat FM di bawah ni...

mekasih pada mamyharraz yang baik hati sudi kasi FM ni secara percuma...weEEeee...hatiku berbunga riang...hehehe....makin bertambah la koleksi yang aku ada...

ada sesapa yang nak kasi free kat aku lagi dak??? kalu ada amatlah dialu-alukan...lalala...

13 comments

Thursday, June 23, 2011 7:55:00 AM

cantik FM tu

Thursday, June 23, 2011 8:11:00 AM

cantek...

Thursday, June 23, 2011 8:16:00 AM

agak² klu ko tak de nota tu .. die pos tak kat ko ???

Thursday, June 23, 2011 8:19:00 AM

cantiknya kak weh!!

Thursday, June 23, 2011 9:09:00 AM

cantek.. xtahu pulak cikmot minat giler2 gaban kat FM nie..

saye ade la jgk lekat kat peti tapi dah dicapai dek akal anak..so pecah n buang..kalau ade pun terbiar jer...hehe

Thursday, June 23, 2011 9:17:00 AM

bertambah lagi la koleksi yg ada

Thursday, June 23, 2011 9:41:00 AM

ala aku kalo ade stok dlm tangan pn dr CH
ko da banyak kot

Thursday, June 23, 2011 9:43:00 AM

heheh dah sampai ya.
alhamdulillah cikmot suka :D

Thursday, June 23, 2011 9:49:00 AM

nape dia x pos kt sy skali ek? huhu

Thursday, June 23, 2011 9:50:00 AM

*bile nak upload gambo pewoottt?

Thursday, June 23, 2011 10:17:00 AM

pgumpul fm tegar ni...

Thursday, June 23, 2011 10:35:00 AM

Bestnya ada org bagi, cantik plak tu.

Thursday, June 23, 2011 5:11:00 PM

FM utk kamu akak tak pos lg...sorry ek...lambat tahap gaban....will be sent ASAP.

Post a Comment