Wednesday, June 1, 2011

TV Al-Hijrah Di Astro Saluran 114...Berbayar Ke Free???

owhh ari ni 1 June 2011...arghh banyak menda yang berlaku stat ari ni...memula tarif elekterik NAIK berkuatkuasa hari ni kan...tak lama lagi aku plak naik hantu...huh...sib baik bil elekterik tiap bulan tak cecah RM40 dah skang...fuhhh...banyak lagi kena wat penjimatan ni...

eh tapi sini aku nak citer sal TV Al-Hijrah...katanya stat ari ni TVAH ni masuk astro...kat saluran 114...tapi tak surelah aku berbayar cam mustika tu atau FREE OF CHARGE...balik ni kena cek nengok ada ke dak...kalu ada leh ar layan...banyak rancangan menarik...aku paling tertarik sal rancangan HALAL ke tidak tu...ha, dari situ kita leh tau la mana yang halal mana yang tidak kan...


pepun tak sabar nunggu abis mahajara lawak kat channel 132 Mustika tu...bukan tak sabar nak tau juara, tapi tak sabar nak kasi potong itu channel...kasi normal balik...huhuhu....

notadijariku: tarif elekterik naik, nampaknya makin banyak la utang kekal tiap bulan...tak lama lagi aku pun naik gak...NAIK HANTU...huhuhu...

14 comments

Wednesday, June 01, 2011 12:25:00 PM

wei dlu pun letrik tak penah cecah 40. kt umh lama la kan. skang ni kt umah baru, mcm beruk aku terkejut masa sampai bil bln lepas RM57. gile betul la. ni dah naik ni, ntah brape nanti.

maharaja lawak tu tgk kat youtube je wei. free. hehe

ok dah copy. baru leh tekan publish

Wednesday, June 01, 2011 12:34:00 PM

kite puas godeh tv kat rumah tu,

tekan sana sini,

tapi tak jumpa gak tv al hijrah tu,

Wednesday, June 01, 2011 12:59:00 PM

noj-kalu aku dapat bil cam ko, aku pun kejut beruk gak...dah la tak pakai ekon...weeeee...bongok tul ko nyer komen ni...hahaha, siap bitau seme tu...huh

kami dan mereka-eh awalnya godek, bukan stat ari ni ke masuk astro...ke saya yang tak tau ni...ishhh, anehnya...

Wednesday, June 01, 2011 1:12:00 PM

free je, masuk channel 114

Wednesday, June 01, 2011 1:43:00 PM

RASANYA FREE CHANNEL TU.

Wednesday, June 01, 2011 2:18:00 PM

free la channel tu pun free je kan...
takan astro ngengada ng charge utk channel yg free...

Wednesday, June 01, 2011 2:19:00 PM

free je zan...

Wednesday, June 01, 2011 3:18:00 PM

kak... sy pun nunggu bila nk abis maharaja lawak.. nak potong mustika.. sob..sob.. dekat 100 tu tetiap bulan..

Wednesday, June 01, 2011 3:22:00 PM

ishh akak x tahu pasal channel nie .. dah lama x nonton TB dikkk .. kalau tgk punn CSI huuhu
lain2 berita online jewww ..

Wednesday, June 01, 2011 3:48:00 PM

sama ler kita ..nk tgu bila maharaja lawak hbs

Wednesday, June 01, 2011 4:16:00 PM

tak tau la gak...agak2 nyer free la kot...

3 minggu lagi leh la kasik potong itu channel ... weiii.....

Wednesday, June 01, 2011 4:31:00 PM

hah!! ye ke cikmot, asal sy tak tau tv al-hijrah dh masuk astro.. huhu.. nmpk sgt ketinggalan.. hihi

Wednesday, June 01, 2011 5:02:00 PM

tv free mst free kat astro...klu byr, kite bakor astro! muahahahahah!

Wednesday, June 01, 2011 10:12:00 PM

free kot,skg ni ade promo tv baby jugak 618,tp xlame g bayor la tu

Post a Comment