Wednesday, June 1, 2011

Wordless Wednesday...Mengapa Mesti Rabu


hurmm...ari rabu ek...pelik aku...bila tiba hari rabu sure ada yang wat entry WORDLESS WEDNESDAY...aku jadi aneh...ngape mesti rabu...tak hari lain...ke memang dah termaktub yang rabu ni wordless wednesday...isnin lak monday blues...tah aku tak pernah amik port pun sama ada benar ke idak...

arghh, kalu cam gitu aku pun wordless wednesday la jugak...daaa...

notadijariku: sejuk, ujan lebat kat luar...

9 comments

Wednesday, June 01, 2011 11:25:00 AM

sini pun ujan jugak kak, tp dh benti dh....hehe, mata pun dh jadi kuyu nih..:)

Wednesday, June 01, 2011 11:28:00 AM

Itula, perasan jugak pasal ayat wordless tu, tapi xtau nape.. apa istimewanya kan :)

Wednesday, June 01, 2011 11:32:00 AM

@AYuNG
tulah tu...dapat tido sekejap lama ni beh gak kan...

Wednesday, June 01, 2011 11:33:00 AM

@Myra Jay
MJ tulah tu...tak tau apa istimewanya ni...aneh pun ada...hahaha

Wednesday, June 01, 2011 11:34:00 AM

tah tatau ...
entry wordless wednesay tu mesti wordless ye... tp bermakna...

Wednesday, June 01, 2011 11:36:00 AM

eh benci la blog ni. kalau lupa nak save komen, tekan send, mesti ilang. nyampah.

begini komen sy tadi.

ni la namanye pengaruh rakan blogger. sorg buat, seme nak buat. hihi

ok save. pastu baru tekan publish

Wednesday, June 01, 2011 11:39:00 AM

ahaks.. baru trgt haini tk de wordless wednesday :P

Wednesday, June 01, 2011 12:24:00 PM

soalan yg sama yg tertanya2 setiap rabu....
mengapa rabu???huhu
akak tolong siasat kes nih...pastu wat report...muahaha

Wednesday, June 01, 2011 2:42:00 PM

belasah jer..=)

Post a Comment