Thursday, June 9, 2011

Yahoo...Sangat Suka Sangat Suka

balik keje semalam, cam biasa sebelum naik lif ke rumah cek mail boks dulu...amik² surat yang penting...lelain buang...semak jek...tapi hatiku berbunga riang tatkala melihat flyers yang ada itu...wahhh...ini sudah bagus...Pizza Hut Delivery sudah sampai ke Putrajaya...akhirnya...setelah sekian lama menanti tau...
yelah weii, selama ni dok hadap domino pizza jek...sesekali nak gak makan pizza hut kat opis...nak p beli sendiri ate malas kan...hahaha...

dan aku dah berkira² ni, nak order pizza dan soup dan garlic bread...yum yum...naper ek domino takde soup cam pizza ni...huhuhu....

walaupun dekat amik masa 30 minit delivery jugak ek...takpelah, janji sampai ke pintu opis dengan selamat...hehehe...

owhh....PHD ni terletak di P15...so tak join venture dengan pizza hut kat Alamanda tulah ek... 

notadijariku: ok, tengahari ni kita makan pizza nak???hahaha....beria kan aku, tempat lain dah lama ada delivery...aku beria heboh...arghhh dulik la...nama jek dok sini tapi lambat gak menda² gini nak sampai ke sini...hahaha...


7 comments

Thursday, June 09, 2011 7:56:00 AM

uishhh cedap lak..bagus idea tu tgh makan pizza...nyum nyum eheheh

Thursday, June 09, 2011 8:00:00 AM

akak prefer domino dari pizza hut... ;p

Thursday, June 09, 2011 8:07:00 AM

baru tingat dah dekat 2 bulan tak pekena pizza hut.. uhuhu.. nak pau huby la nanti.. hoho..


lorr... bulan depan dah ke? alahai. enanya taun depan.. yg aritunye promo tu.. tak pe la.. kot2 leh jumpa kat ptjya ke kan.. hihi..

Thursday, June 09, 2011 9:45:00 AM

sian kau..selama ni xde ek piza kat sana
selamat berpiza la ek heheee

Thursday, June 09, 2011 9:53:00 AM

dah lama tau kak ... heheh
sbb ari2 lalu nk pi dinner kat p15 tu nampak PHD tu

Thursday, June 09, 2011 10:25:00 AM

adoi lapar pizza plak tengok blog ang nie hehee

Thursday, June 09, 2011 10:41:00 AM

saya pun baru tau.. org lain tau lame dah..haha

Post a Comment