Friday, June 3, 2011

Ye Ye...Floria 2011 Kembali Lagi...9-17 Julai 2011


what a seprise...baru sibuk citer sal bunga..alih² member ada bitau yang PESTA BUNGA kembali lagi memeriahkan PUTRAJAYA bermula 9-17 Julai ni...dengan tema ROSES ARE FOREVER...wee...sure banyak rose ni...ekekeke...seperti biasa di Presint 2 sanalah...sure banyak landskap² yang menarik cam tahun sudah...ni yang mak tak sabar ni...giler bunga dah ni...teringat kisah di floria tahun sudah...weEEE....

bunga² yang ada masa floria tahun lepas...walaupun takde roses...hehehe...


bunga taik ayam pun ada...hahaha...


ok, kepada yang minat bunga, jangan lupa datang ke PESTA BUNGA tu nanti ek...kita jumpa di sana...

notadijariku: rehat ni mau pulang ke rumah la...mau half day...ada majlis akad nikah anak buah hubby kat masjid KUIS,Bangi lepas jumaat ni...kendurinya esok...sedara mara dari penang ramai yang dah sampai...hurmm...tapi tadi sms hubby dah otw p sana..takpelah, aku balik kemas rumah pun ok per...hahaha....bos takde kan...

9 comments

Friday, June 03, 2011 11:33:00 AM

akak..nnt kite detink di rimbunan bunga ros yer.. jumpa di sana...

Friday, June 03, 2011 11:34:00 AM

aku tak penah pegi wei.. dah ko pegi tak ajak

Friday, June 03, 2011 11:41:00 AM

tak penah pegi jugak .. tak suka bunga ...
tp tingin gak nk amik gambo ngan bunga yg yg cam prasan cam kat obersi

Friday, June 03, 2011 12:15:00 PM

dulu diorang ada mintak sape2 yg nama bunga nak bagi hadiah kan.. dapat tau last minute so tak sempat nak bagi nama.. rugi..rugi

Friday, June 03, 2011 12:31:00 PM

nak pegi..thn lepas tak gi...suka duk kt bunga2...

Friday, June 03, 2011 2:04:00 PM

hrp2 dapat g thn ni
thn lepas xdapat g bencik!

Friday, June 03, 2011 4:16:00 PM

sape le kawan che mot yg bgtau tu kan? hi hi hi

Friday, June 03, 2011 7:57:00 PM

huhu syoknye....pesta bunga..kalau jumpa bunga roses sekuntum huhu..hadiahkanle kt adik ye kak huhu..wa so sweet..suke bunge

Friday, June 03, 2011 10:53:00 PM

akak penah pegi skali dulu, mmg meriah

Post a Comment