Tuesday, July 19, 2011

Awas!!! No Entry


kan aku dah bagi amaran awal²...memang no entry pung pagi ni...
pagi yang sangat lemau...selemau hari semalam...

mood nak berceloteh...bercerita seakan jauh pergi meninggalkan aku...
cehh...ayat memang tak bleh blah kan...

tak tau ar naper...dalam kepala banyak cerita nak coret...tapi tak terciter...
mood berblog semakin merundum...
hai, mud...datanglah...kalu tak datang, sure bersawang la kan blog aku ni...

sedar tak sedar lagi seminggu jek kita akan menjalani ibadah puasa...
hurmm...tapi tulah, awal² aku dah kena tinggal puasa...sebabnya 2 ogos ni kena minum air gula...
cehh..nyampah tul...tiap kali ngandung, sure kena minum air likat ni...alahaii...rasa nak skip ja...lari² anak...malas tul weii...

klah, tu jelah citer pendek, mengarut dipagi hari..kang kalu rajin aku bercerita lagi...babaiii...

8 comments

Tuesday, July 19, 2011 8:59:00 AM

minum air gula likat tu mmg tak best. lagi tak best kalo ada org sebelah pun dok tgh minum gak, siap uwwweekkk uewwwkkk nak termuntah, kita pun apa lagi...mula le meloya gak

Tuesday, July 19, 2011 9:07:00 AM

KENDERAAN SERIUS???
DLM BYK2 KENDERAAN..KENDERAAN APER PALING SERIUS???

Tuesday, July 19, 2011 9:10:00 AM

aku anak kedua alhamdulillah.. tak kena minum pun.. hehehehe.. lega gile

Tuesday, July 19, 2011 9:26:00 AM

jgnlah ilang mood...huhuhuhu!

Tuesday, July 19, 2011 10:23:00 AM

ape tu kenderaan serius?? hahaa

aku peknen ari tu nasib xkena minum air likat tu
aku dok bayangkan pn rse nk pengsan

Tuesday, July 19, 2011 11:36:00 AM

dtg sini pulak..baca blog nie...salam kenai:)

Tuesday, July 19, 2011 12:44:00 PM

mmg kena minum ke .. hanya org tertentu je kena minum ... semua cite diorg kena minum tp aku takd ak pengalaman lagi kena minum...huhu

sedap tak ??

Tuesday, July 19, 2011 4:23:00 PM

misi tu tak perasan kot bulan 8 tu bulan posa...cer minta tarikh awal...syg kena tggal posa tu.

Post a Comment