Monday, July 11, 2011

Cerita Hujung Minggu


selamat pagi semua...so apa cerita dengan ujung minggu korang???hurmm...kalu tanya aku balik, tah la, ujung minggu yang best dan MENAKUTKAN...sebabnya ari sabtu tu kami tiga beranak dok berkampung dalam rumah ja sebab hubby kena bersih punya pasal...haiyaa...so scary...pepagi tu dah meseh hubby tanya gimana keadaan...menurut apa yang dia ceritakan memang agak menakutkan la...kl dah cam 'raya' dah...lengang sungguh...pastu dah nak dekat jam 8 malam tu masa tu hubby otw pulang ke rumah dia sms suh nengok berita...haiyaa...time tu aku dah nak beradu dah...tapi nengok jugak la...uiks...memang menakutkann la...dan mencemaskan...aku takmo la ulas banyak²...takut kena tindakan ISA kang...ishh...serius la...perhimpunan yang dianjurkan ni banyak menyusahkan semua pihak la...terutama peniaga² yang berniaga sekitar jalan TAR sana...sian mike...dianggarkan kerugian yang ditanggung tuk sehari dalam RM500ribu gitu...yelah nama pun hari minggu kan...hurmm...hopefully kejadian seperti ini tidak akan berlaku lagi...mudahan...

citer sal semalam plak, awal pagi kami sefamili ke Floria 2011 sana...ni p kali pertama...kali kedua maybe hari jumaat ni ngan opismate semua...sebenarnya plan nak ke Shah Alam sana..tapi nengok si suami kepenatan sebab bekerja pada malamnya...so ajak p floria jelah...bawa anak²...sebagai penebus kena dok umah sepanjang sabtu ritu...sian meke...so berjalanlah kami anak beranak sampai kepenatan ke floria...sampai ujan turun dengan lebatnya barulah pulang ke rumah...sampai umah masing² dah kepenatan, terus tertido...

dan petangnya plak hubby ada miting kat AU sana...haihh, keje sangat bz ngalahkan menteri...huhuhu...owhh, nantilah neks entry aku citer sal floria tu...meriah gak la even tak semeriah dengan tahun lepas kalu nak dibandingkan...

eh masa kat floria tu ada terjumpa ngan kak maria...hehehe, tapi tak sempat nak bergambar...kak, mekasih belanja ice blended tu ye...

daa...selamat bersarapan semua...

7 comments

Monday, July 11, 2011 8:14:00 AM

ekeke..sibuk nya abhi meke berdua..lama2 kurus kalo keletihan sgt..haihh

*jap gi mau up jgk entri floria..

Monday, July 11, 2011 8:22:00 AM

takutkan...'BERSIH' kan tkut bersih..tp paham2 je la

wah msti penuh ngan warna warni floria tuh kan..cept la up kan foto2nya

Monday, July 11, 2011 8:27:00 AM

ta pernah ke foria lg.. camner lah ghupernye kan.. hehe

Monday, July 11, 2011 8:37:00 AM

klakar nye org kampung aku tanya bila nk balik kg... kan kl tgh huru hara ... tak darurat ke ...

yg kacau kat kl bkn putrajaya ....aduhai ...letih nk menjawab...sabo je la

Monday, July 11, 2011 8:50:00 AM

akak...semlm sy pegi floria gak..tp dh ptg la..

Monday, July 11, 2011 8:53:00 AM

sama-sama cikmOt... ice blended je... len kali kita gi lepak makan-makan ek... ;p

Monday, July 11, 2011 9:44:00 AM

penah pegi masa tahun 2009, mmg best

Post a Comment