Friday, July 1, 2011

Dalam Kekalutan Semalam, Blog Tak Boleh Nak Log In...Tanpa Sedar Aku Dah Cash Out Nuffnang...


fuhhh...sib baik ari ni blog dah bleh log in cam biasa...geram tau semalam...seharian takde mood sebab tak bleh nak log in blog...nak komen apatah lagi...eh nak p jalan² ke blog orang pun tak bleh tau...hangin...tak tau lah pasal pa...nak kata tenet kat upis ni ada masalah, tapi fb dan beberapa web lain bleh plak bukaknya...haihh...tak paham mak tau...tapi bila mana ramai yang mengeluh sebab yang sama, taulah mak blog memang bermasalah semalam...

so, dek kerana tensi tak bertempat...tetiba mak dapat kekuatan nak cashout earnings nuffnang yang tak seberapa tu...owhhh tidakk...rasa cam buat tu diluar kawalan sedar ja...hahaha...tapi takpelah, sib baik mak cash out ujung bulan...so dapatnya ujung bulan ni jugaklah...

so dah cash out tinggal 2 jek BE yang masih setia tapi amaun tak berganjak²...tak paham mak ni...takpelah...rasanya nak sampai ke angka RM50 tu makan masa kut...maybe ujung tahun ni or awal tahun depan baru cukup kut...ekekek...mak sedar blogger picisan cam mak ginilah...hahaha...
oklah, nak makan dulu...apdet laju² ni...buatnya blog buat hal cam semalam...nangis mak...
eh jom sarapan, ari ni ada orang belanja nasi lemak...sebagai pembuka bulan baru...ujung bulan ni ada makan besar lagi...sebagai menyambut kedatangan ramadhan...asyik makan ja...mana badan tak makin sehat...haih....

16 comments

Friday, July 01, 2011 7:55:00 AM

cash out dah... uihhh... bole la beli langsir.... ;p

Friday, July 01, 2011 8:02:00 AM

aku pon dah cashout semalam
agk2 sempat tak dapat sebelum 29 hb hehee

Friday, July 01, 2011 8:11:00 AM

@ejaMaria
uikss...nak beli benang tuk langsir pun tak cukup kak...tak banyak mana pung...hahaha...

Friday, July 01, 2011 8:11:00 AM

@Nana
kalu dapat selepas tu, anggap je wang tuk nyambut puasa kak...hehehe

Friday, July 01, 2011 8:21:00 AM

dah tak paham jugak bila ari jumaat blh plak masuk sini.. haihh! naper la gamaknya blog izan ni kena blocked kat sini.. pelik pelik..

Friday, July 01, 2011 8:41:00 AM

kak..belanja!!!

Friday, July 01, 2011 9:08:00 AM

Aku tak cash out lagi. Biar byk sket ☺☺

Memang tensi btul smalam. Syok² buat entry tetiba tak bley post plak...haihhhh...

Friday, July 01, 2011 9:11:00 AM

blog smlm ko je tak dak hal ...
ptt la cam tak prasan pasal ko pun kak ...

Friday, July 01, 2011 9:12:00 AM

bpe hengget tu? (ceh, nak mengepoh lak)

Friday, July 01, 2011 9:31:00 AM

ni duit tuk langsir ke duit tuk hni3....

tu la mak...smlm tak jampi2...kang blogspot merajuk tak bertempat....perubahan cuaca kot smlm...period

Friday, July 01, 2011 9:33:00 AM

aku tunggu2 tak sampai lg chq aku ni waaaaaa

Friday, July 01, 2011 9:35:00 AM

nak makan juga nasi lemak!

Friday, July 01, 2011 9:38:00 AM

makan puas2 selagi bleh makan
kang dlm pantang diet
hehee

Friday, July 01, 2011 10:26:00 AM

rezeki nyambut puasa nanti dpt cek..ehehhe

Friday, July 01, 2011 10:45:00 AM

bestnya la cash out cash out..duit kt nuff sy duk singgit dua ploh lima seng situ la huhu

Friday, July 01, 2011 11:57:00 AM

aku tengah berazam utk kumpul duit kat tabung itu

Post a Comment