Thursday, July 7, 2011

Hanya Kerana BERSIH


mencik la mak gini...sana sini orang dok sibuk citer sal BERSIH...kalu tanya mak, sure mak cakap, mak tau tau apa itu BERSIH yang sedang diperkatakan tu...yang mak tau, rumah kena bersih selalu...rimas tau nengok rumah kotor...

tapi yang mak mencik mencik mencik dan dicampur dengan geram sikit²...hanya kerana BERSIH yang satu ni nak buat perhimpunan sabtu ni, laki mak kena keje ari tu...dan kata laki mak lagi, silap hari bulan dia dan opismate dia yang lain kena standby 24 jam...arghhh mencik mak...

sebab apa mak mencik...sebab kalu idak, sabtu ni leh p damansara damai...jumpa caliph...selamat hari lahir buat caliph tersayang...sob sob...takde rezeki kita nak jumpa nak...

nana, aku wakilkan ko jelah...tangkap gambar bebanyak...sob sob...kim salam kat caliph dan fiza...huhuhu...

notadijariku: mak sedih...abang, ahad ni p shah alam la...

10 comments

Thursday, July 07, 2011 4:07:00 PM

itu la... ni pun tengah pikir panjang nak pegi floria 9hb. tu... nak pegi time opis hour tak mungkin la...

Thursday, July 07, 2011 4:08:00 PM

@ejaMaria
kak, meh la dok berkampung kat umah saya...sure takde jammed punya...bukan jauh pun dari umah...hehehe

Thursday, July 07, 2011 4:15:00 PM

jgnla y bersih ni jd kortor la..kdg2 bimbang mikirkannya..tkut jd kecoh lak

Thursday, July 07, 2011 4:42:00 PM

bersih or bersih..jgn pakai bju kuning.. ( xad kaitn pon dgn entry)..

Thursday, July 07, 2011 4:48:00 PM

betul2 nie semua BERSIH punca semunya
anum plak semua jadual kena tukar

Thursday, July 07, 2011 4:48:00 PM

betul2 nie semua BERSIH punca semunya
anum plak semua jadual kena tukar

Thursday, July 07, 2011 4:58:00 PM

hehehe xpe nanti aku amek gambo caliph banyak2 k
arap2 xjem la jalan sabtu ni

Thursday, July 07, 2011 5:47:00 PM

tak per la kerja utk negara juga!!

Thursday, July 07, 2011 11:28:00 PM

salam..
yang nyata tak sah
solat kalau pakai
baju tak bersih..
he he..

Thursday, July 07, 2011 11:47:00 PM

menyusahkan orang jer diaorg tu. jom akak, kita g jejalan sesama. boleh ker agak2 nyer? hehehe. jangan marah now..

Post a Comment