Friday, July 8, 2011

Kalu Tak Kemana Hari Ni...Jom Ke Sini...


jom p nengok pameran pengantin ni...kat PICC sana...jenguk dari tingkap opis pun nampak bangunan cam kepala otomen tu...hehehe....leh feeling² jadi pengantin balik even dah hampir 5 tahun dah...

tak pun p sini...sure banyak gerai² jualan ni...ni kat belakang sana sikit jek dari opis...jenguk dari tingkap, masih nampak lagi... 

tak pun sok kita p Floria ni...orang sibuk dok memBERSIH...kita p sini ek... 

pepun bye la...aku nak balik...half day...takut jalan jammed...daaa....jumpa lagi nanti...

7 comments

Friday, July 08, 2011 11:51:00 AM

takut nk masuk putrajaya pon kene blok,keh3

Friday, July 08, 2011 11:55:00 AM

rugilah diaorang macam ni.....esok xramai orang keluar ...confirm

Friday, July 08, 2011 12:47:00 PM

ermmmmmmmm
anum nak blk kg la

Friday, July 08, 2011 3:13:00 PM

pameran pengantin tu cam best jek, tapi.... blum nak kawen lagik, klu pergi nanti jeles & teruja plak.. hehe

Friday, July 08, 2011 6:16:00 PM

nk g pameran pengantin la...hehehe

Sunday, July 10, 2011 1:52:00 AM

akak lweh ajer pergi tgk blk bj pngantin, manatau nk wat outdoor shoot kali ke-6 nanti..hihih..

jom sertai program..
http://suezdairy.blogspot.com/2011/07/sticky-jommain2-klik-hb.html

Sunday, July 10, 2011 3:05:00 PM

sonok kan hujung2 mingu jenjalan..minggu nih aku jenjalan umh mak aku jek..

Post a Comment