Thursday, July 21, 2011

Menjadi Satu Tanda Tanya


hurmm...pagi ni aku diselubungi satu persoalan yang sampai skang aku masih memikirkannya lagi...hurm...apakah???

kisahnya cam gini...petang semalam aku balik awal, sebab ada hal...so kalu aku balik awal ke atau tidak berada di tempat sendiri, aku akan forwardkan semua panggilan pejabat ke nset...in case la kan kalu orang cari bos...kang tak pasal aku kena menjawab...sebab petang semalam bos 'terbang'...

dalam pada aku ada urusan tu, bertalu jugaklah panggilan masuk...semenya tertera no telefon pejabat...alkisahnya pagi tadi, masa aku cek phone...selalunya memalam aku akan silent modekan telefon aku ni...sebab aku ni kan jenis yang telinga lintah...cepat benar tersedar kalu dengar bunyi²an even sedang nyenyak tido..lainlah kalu 'orang sebelah'...hahaha, sempat lagi tu....eh sambung semula, masa aku cek phone pagi ni, tertera ada satu 'panggilan tertinggal' kat phone aku tu...nengok² tertera no phone pejabat...itu aku tak kesahlah kan...ate aku dah forwardkan ke nset sendiri seme panggilan...

tapi kan, yang menjadi persoalan dan tanda tanya aku pagi ni...'panggilan tertinggal' itu masuk pada jam 12:38 pagi...erkk...sesak benak fikiran aku ni...ada 2-3 soalan yang berlegar² dalam kepala hotak aku skang...

1. saper yang buat panggilan pada jam 12:38 pagi tu ke opis aku???

2. saper plak yang bekerja dan masih berada di pejabat pada waktu itu???

3. ke ada orang nak memain???tapi yang peliknya memang dia kol no pejabat aku...

arghh...pening aku...siyes aku tak paham la...adehh...sebab kalu no yang naik kat nset tu terang² no pejabat...so memang 'orang tu' kol opis aku...tapi SIAPA??? tolong tolong....ishh...

notadijariku: tetiba bulu roma meremang...haihh...apakah????

21 comments

Thursday, July 21, 2011 7:59:00 AM

panggilan misteriiii..ngeri mak!

Thursday, July 21, 2011 8:00:00 AM

@MrS. F!zA
tau tak per...tu yang mak pelik tu...lepas ni takmo dah forward kol cam gini lagi...huhuhu

Thursday, July 21, 2011 8:17:00 AM

err...ngeri...
ke call dari luar negara?? time dia lain, so, dia lupa time tu kita tgh nyenyak tido :))

Thursday, July 21, 2011 8:21:00 AM

jeng jeng jeng.....

Thursday, July 21, 2011 8:24:00 AM

kak pikir positif..mayb oberc kot..ala omputeh kan tak sama ngan time kite....

mana tau omputeh tu nk call DCA pasal nk dpt lesen bw kapal terbang kat ruang udara mesia ..mana tau ....

Thursday, July 21, 2011 8:25:00 AM

@~aSHa~
cehh..saspen jek ko ni...

Thursday, July 21, 2011 8:26:00 AM

@eima dan PUANSTOBERI
haah, ek, maybe panggilan dari oversea...tapi sebelum ni kalu pepagi cek panggilan tertinggal kat phone opis, lum pernah ada lagi kol dari oversi masuk jam2 cam gitu...
baiklah, tengah fikir positip la ni...

Thursday, July 21, 2011 8:26:00 AM

hehehehe.......

Thursday, July 21, 2011 8:27:00 AM

@ain1914
huhuhu....

Thursday, July 21, 2011 8:41:00 AM

mmg misteri ni kak,nk kata panggilan hangit hot fm takkan awal sgt kak hehe...

betul kot pnggilan dari over the sea huhu

Thursday, July 21, 2011 8:49:00 AM

@~izan~
tak tau lah izan...sebab nak kata panggilan dari oversi, masalahnya no panggilan yang tertera no opis...bukan no oversi...adehh...makin misteri plak rasa...

Thursday, July 21, 2011 9:06:00 AM

haishhh... misteri nusantara.... huhu..

Thursday, July 21, 2011 9:16:00 AM

Peh....sy yg bace pun berdiri bulu roma nie!+

Thursday, July 21, 2011 9:16:00 AM

hihihi... nnt esok check lagi... kot ada lagi utk malam ni... pastu try la call balik... ;p

Thursday, July 21, 2011 9:17:00 AM

hantu kak limah kot hahaha
misteri ni

Thursday, July 21, 2011 9:28:00 AM

ayok!!!!!!



nasib baik miz kol, kalu yu sempat angkat, kuar plak suara mengilai

.

.

.

fensan!!!!

Thursday, July 21, 2011 9:36:00 AM

menjadi tanda tanya..

Thursday, July 21, 2011 10:13:00 AM

sbb tu klu aku blk awl aku tak nak fwd no ke nset..aku sll fwd ke cc je..klu ko nak tau sp pasni ko watla lg..hehehehe..

Thursday, July 21, 2011 10:43:00 AM

jeng jeng jeng...

Thursday, July 21, 2011 11:26:00 AM

Memang misteri lah, sapakah yg call yer.

Thursday, July 21, 2011 11:40:00 AM

aiyok kak...

Post a Comment