Thursday, July 14, 2011

Misi Mencari Baju Kaler Oreng...Kalu KUNING Kan Senang...


hurmm...mana nak cari baju kaler oreng ni...nak pakai ari sabtu ni dah...alahaii...jenuh aku mikir...tadi p kat jualan nre sana semata nak mencari baju kaler oreng yang sesuai...tapi satu pung takde...naperlah pilih kaler oreng kak, bang...cam zahid fc lak rasa...hehehe...kalu kaler kuning kan senang...hahaha...kaler peberet tu... :p...nana, kalu baju kaler oreng takde, aku tak pat p la...segan la nanti kalu seme yang datang kai kaler oreng...tetiba aku sorang jek kai kaler warna warni...malu kat abang ucop tau...hahaha...tapi tak per sok ada pasar tani aku try cari dan cari lagi...kalu takde gak, aku serender lah...sob sob...

oleh kerana baju kaler oreng yang dicari tidak ditemui, makanya aku telah membeli 2 buah buku tuk si kakak...since kakak dah pandai menulis terutamanya menulis nama sendiri HANAN dan nama adik dia HADIF...kenalah beli buku untuk praktis menulis agar lebih lancar dan cantik penulisan dia tu...teringat masa memula dia pandai menulis dulu...bila tulis hurup A tu, besar sungguh kangkangan huruf A tu...puas diajar..akhirnya sekarang barulah bertambah kemas sikit...

lain yang dicari, lain pulak yang dibeli kan...tapi takpelah, at least aku tak membazir ke arah yang salah...hahaha...sempat lagi tu...

eh tapi...tapi tak puashati lagi ni...sebab tak pat cari baju kaler oreng...tolong tolong...mana nak cari ni...any idea???

notadijariku: masa agak suntuk la skang...nak p jj, tah bila nak p...cam tak sempat jek...alahaii...mana nak cari ni...kai shawl kaler oreng pun takpe kan nana...hehehe...

18 comments

Thursday, July 14, 2011 2:00:00 PM

gedik la ko
aku jenuh carik baju oren
xjumpe
lantak la
pkai shawl je la wei
hehehe

Thursday, July 14, 2011 2:02:00 PM

@Nana
mana ada gedik weii...dah memagn takde ni...hahaha...

Thursday, July 14, 2011 2:06:00 PM

kak..xyah ikut tema sgt..hehe

Thursday, July 14, 2011 2:23:00 PM

belambak wei kat parkson!

Thursday, July 14, 2011 2:23:00 PM

usaha sis, tangga kejayaan
hahaha

Thursday, July 14, 2011 2:25:00 PM

@mizzkechique
takleh...kena ikut tema...nak p umah artis ni...hahaha

Thursday, July 14, 2011 2:25:00 PM

@MRS. K
betul berlambak???untuk ibu ngandung cam aku ada dak...aku nak yang murah2 ja...

Thursday, July 14, 2011 2:27:00 PM

@Anum
anum, tengah usaha dengan jayanya ni...dik, akak tak leh komen la kat blog adik...kesian tul...

Thursday, July 14, 2011 2:51:00 PM

selalu gk mcmtu..nak beli y lain..last2 yang lain plok beli..
bgusla tu..blh mantapkan skill penulisan..

Thursday, July 14, 2011 2:56:00 PM

event pe ni ... kitorg ade bj oren sedondon tp size aku la ... hahahha

Thursday, July 14, 2011 3:45:00 PM

Cari...jgn tak cari. Aku tak prepare apa lagi nih utk baju raya. Kalerful lagi lah gamaknya...huhuhu...

Thursday, July 14, 2011 3:53:00 PM

cer tgk kt warta..byk jual baju pregnant..murah lah jgk..mna tau kalo ada..

Thursday, July 14, 2011 4:13:00 PM

saya ada sorang kawan..peminat kaler oren..semua bende atas meja kerja dia kaler oren :-) tp skrg dia dah pindah..tetiba rindu kat dia

Thursday, July 14, 2011 5:06:00 PM

nak ke??
ade dlm lemari aku tu
tapi aku yg tak buyung ni pn xmuat da
hahahaa

ko cr kt kedai2 baju biasa tu
mcm pakaian hari2 ke
yg butik tepi2 jalan tu
aku dulu beli kt kedai dlm wangsa walk

Thursday, July 14, 2011 5:07:00 PM

negara malaysia skang ni dah tak de baju kaler oreng...habis bahan pewarna...hak3

Thursday, July 14, 2011 5:08:00 PM

ermm pakai topi caler oren udah dikk .. janji ada oren ekekek :)

Thursday, July 14, 2011 6:42:00 PM

lapor lah.ko masakkan untuk aku boleh?

*tetiba komen takder kena mengena ngan entri.hehee

Thursday, July 14, 2011 7:06:00 PM

aku ada baju perut di depan kaler oren. nak kasik pinjam xsempat la wey....
aku suka jugak beli buku yg ko beli tu 2 RM5 sajok.. best

Post a Comment