Thursday, July 14, 2011

Time Flies...Mereka Semakin Membesar


adehh...kebosanan melanda skang weii...seme blog aku dah terjah ni...dan ada 2-3 blog berkali² aku p jenguk...bosan punya pasal ni...siyes, sangat² bosan...keje sendiri dah siap...bos lum balik miting kat jpa sana...keje opismate pun dah dibereskan awal²...

masa yang ada ni aku dok belek² gambar lelama kat dalam pc...ekseli aku tengah masukkan seme gambar dalam external hard disk...risolah aku kalu PSH yang ganti aku nanti masa aku hanimun 3 bulan rajin dok godek² pc aku ni kan...naya jek kalu dia buat onar...bahye bahye...

so ada la terjumpa gambar MEREKA berdua masa kecik² dulu...cam la skang mereka dah besar kan...hehehe...eh rindu plak kat mereka berdua..sok lusa nak ada adik baru plak...hurmm...

pepun ibu harap kemesraan antara korang adik beradik akan berkekalan hingga ke ujung nyawa...adik, jangan selalu buli kakak...adik kena protect kakak selalu tau...

Gambar 1

Gambar 2 

Gambar 3 

Gambar 4 

Gambar 5 

Gambar 6 

Gambar 7

skang nak amik gambar mereka berdua pun agak payah la...tak tau la pasal apa...tapi ada gak la...gambar masa kat Floria tu...

Gambar 8

bila nengok anak² dah semakin membesar...MAKA sedarlah aku...yang aku semakin meniti usia EMAS...huhuhu...sebak la gini...sob sob...

14 comments

Thursday, July 14, 2011 12:08:00 PM

nnt bila anak dah jadi 3-4 org... dan berat badan sukar diturunkan kerana metabolisma badan yg sudah semakin lemah dek faktor usia lagi... lagi la sebak tau... terasa diri tak lagi muda remaja... bole ngaku muda belia je... T_T

Thursday, July 14, 2011 12:08:00 PM

xlama lg, dh jadi 3 pulak..hehe:)

Thursday, July 14, 2011 12:09:00 PM

tula kan..jap je ms belalu dgn pantas..sedo2 da nak anak 3 ek..welcome to the club..heheheh..

Thursday, July 14, 2011 12:12:00 PM

bambam nye adek...geram ...
kakak menten ...
cam aku ari tu la kak waktu dok transfer gambo tu .... rasa bahgia je tgk gambo fahim2 waktu abby sampai besar ...

Thursday, July 14, 2011 12:22:00 PM

alolo touching nya gmbr no 7 tu..sok2 kakak ada adik gurl dia layan gurl pulak..hihi

Thursday, July 14, 2011 12:29:00 PM

huhuhu... sebab tu bleh tambah lagi satu..

Thursday, July 14, 2011 12:38:00 PM

pasni kuar yg 3rd lak, huhu...

Thursday, July 14, 2011 1:10:00 PM

gambo no 2 tu..cam citer doraemon..nobita masuk dalam laci...
suka tgk semua pic..mmg kakak pyayang ni:-)

Thursday, July 14, 2011 1:23:00 PM

suka gmbr yg peluk tu.. nmpk so suwittt...

Thursday, July 14, 2011 1:35:00 PM

comei ahh korg ni. zan, sampaikan peluk cium aku kt anak2 ko :)

Thursday, July 14, 2011 1:46:00 PM

klw ada butang like
aku nak like gmbr comolot tu hehehee

Thursday, July 14, 2011 1:57:00 PM

mmg suke tgk gambo anak sama2 kan????
nmpak mesra jer...
tp klu bab gaduh... mak aih sabo jelah....

Thursday, July 14, 2011 4:18:00 PM

MEsra nya bergambar...tomeiiiii...☺☺

CM...muka si irfan sebijik mcm muka anak buah aku adam. NNt aku tepek gambo.

Thursday, July 14, 2011 7:08:00 PM

semua gambar comei2... geram tengok pipi sorg2 rasa nak gigit...
*aku yg tengah rindu anak

Post a Comment