Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday



hopefully dapat buat stok cam gini lagi tuk baby HNI...InsyaAllah...semangat...semangat...

18 comments

Wednesday, July 27, 2011 8:26:00 AM

wow sakan memerah!!

Wednesday, July 27, 2011 8:26:00 AM

kagum..kagum..

Wednesday, July 27, 2011 8:26:00 AM

mak aihhh
banyakye kak

Wednesday, July 27, 2011 8:30:00 AM

wow bestnya kalo boleh buat stok sampai camtu. teruskan niat suci murni tu...insyaallah boleh

Wednesday, July 27, 2011 8:39:00 AM

Aminnnnnnnnnn.. ^_^

Wednesday, July 27, 2011 8:53:00 AM

yg ke3 ni pasti lg boleh!

Wednesday, July 27, 2011 9:04:00 AM

KUATKAN AZAM..INSYALLAH AKAN TCAPAI..

Wednesday, July 27, 2011 9:05:00 AM

semoga berjaya! gigih betul... saya amat kagum...

Wednesday, July 27, 2011 9:05:00 AM

caiyok2....

Wednesday, July 27, 2011 9:11:00 AM

aku pun masih dlm perkiraan nk jd cam ni gak ... tp peti ais nk kena beli br la

Wednesday, July 27, 2011 9:17:00 AM

rindunye saat2 kumpul stok susu satu ketika dlu

Wednesday, July 27, 2011 9:25:00 AM

selalu impikan mcm ni,tapi bila smpai time mcm2 la plak jadi...

semoga impian akak tercapai untuk baby baru akak ni..caiyok caiyok!~

Wednesday, July 27, 2011 9:39:00 AM

wow banyaknya
bestnya

Wednesday, July 27, 2011 9:46:00 AM

wahh...banyak nye susu...mesti kenyang abis la dia nanti...bess nye

Wednesday, July 27, 2011 10:22:00 AM

mesti boleh puney kak.....caiyaok2....byk gak akak punye stok...lieya buat gak, tapi dayyan tak mo minum ebm...so buat stok fresh jek ari2....huhuhu

Wednesday, July 27, 2011 10:36:00 AM

teringin jugak nak buat stok mcm gini.. tapi bilakah???

Wednesday, July 27, 2011 10:51:00 AM

Chaiyok...saya support sepenuhnya...my sis inlaw pun buat stock camni..tapi dier simpan dalam container kecik2..mean tuk skali minum 1 container..=)

Wednesday, July 27, 2011 11:33:00 AM

stok ammar skang pon nyawa2 ikan jek kak...riso xdan cukup 6 bln...huhu

Post a Comment