Tuesday, August 23, 2011

Ariani...Untuk Hari Raya???Jangan Tak Percaya


pepagi tadi, kelihatan seorang capten...mengjinjing beg ariani kaler pink seperti gambar di bawah ni menuju ke arah aku...hati debar² dah...eh dapat adiah tudung tuk raya ke apa ni...huhuhu...positif thinking...

rupa-rupanya dalam beg Ariani tu ada sebalang kuih raya...hahaha...aku kelupaan yang aku ada order biskut cornflakes kat isteri capten tu...adehh...sebalang RM22...pastu sempat lagi aku pau duit raya dari dia..tuk anak²...dapatlah RM20...so kuih tu aku bayar RM2 jelah kan...jimat²...strategi marketing...eh ada kena mengena ke ek???

ishh, bertuah la aku kalu nak pakai ariani pada hari raya ni kan...bukan apa...pertamanya, muka aku memang tak sesuai memakai tudung yang berawning....keduanya ariani bukan tudung pilihan aku...dan ketiga...aku lum mampu nak miliki tudung ariani walaupun sehelai...bazir jek beli mahal² tapi dok pakai...baik aku lenjan shawl rm5 sehelai...hari² pakai pun takpe kan...lalala...

notadijarikut: naper tah, fareeda, ariani, ratu...tak masuk ngan bentuk muka aku yang bulat membulan ni...aneh...tapi bila nengok orang lain pakai, comel jek...ishhh...jeles...
kalu idak dah leh jadi model ariani dah...kalahkan si ekin mawi tu...huhu...ada hati jugak tu...adehhh

25 comments

Tuesday, August 23, 2011 1:23:00 PM

hahahaha... klu akak pon ingatkn tudung ariani....

akak pon tak pnah beli tudung ariani atau yg mahal2 tuh...
akak lebih selesa pkai hok psr mlm jerk...
dah itu jer yg akak mampu... huhu...

tp ader gak 2 helai tudung ariani...
tu pon adik adiahkan utk beday 2 thn berturut2...
nak beli sdiri jgn hrpla... huhu

Tuesday, August 23, 2011 1:32:00 PM

hahahaduilah..sempat lg igt nk bg hadiah tdg ariani..

Tuesday, August 23, 2011 1:34:00 PM

hahaa... ku pun x pernah beli tudung ariani... mahal seyh!... ku lg suka pakai tudung yg beli kat pasar malam... kalo ariani.. 60 hengget baru dpt 1... kat pasar mlm bleh dpt 6.. silap2 bleh dpt 10.. hehee... brand je yg mahal.. kualiti ku rase same jerr...

Tuesday, August 23, 2011 1:35:00 PM

@Zue AnnaLeeya
hahaha, tak mampulah kak...lagi pun muka tak sesuai...ekekek...

Tuesday, August 23, 2011 1:35:00 PM

@MrS. F!zA
biasalah...sesekali berimaginasi...hahaha...

Tuesday, August 23, 2011 1:41:00 PM

kih kih kih...lawak di hari raya..

Tuesday, August 23, 2011 1:42:00 PM

setuju,,,,
kalo pakai pon tudung ala2 ariani jer.. tu pon beli kat psr mlm/ekspo ..mrh jer :-)

tp apa2 pon..shawl lg best..senang..x perlu gosok...nk bsuh pon sng..

Tuesday, August 23, 2011 1:44:00 PM

pandai ek.. dan2 guna anak hikhik..

kak, sama la, tak mampu berARIANI sob..sob...

Tuesday, August 23, 2011 1:44:00 PM

yg penting kepuasan masa kita pakai tudung tu penting,conpem rase raya ni bergaya sakan,ape pun selamat ari raya

Tuesday, August 23, 2011 1:46:00 PM

hahahhaa
sama la
aku mmg xbli tudung mahai2
membazir je rasa

Tuesday, August 23, 2011 1:49:00 PM

Mahal woo... seb bek akak sy jual tudung..dpt la murah2.. hehe

Tuesday, August 23, 2011 1:51:00 PM

huhu... baik punya strategi tu...

Tuesday, August 23, 2011 1:59:00 PM

Ariani ke, masjid india ke, kiosk kat mydin ke......janji berhijab. Kan?

Tuesday, August 23, 2011 2:14:00 PM

kalau ada yg sudi bg ariani best jugak kan ;)

woahh awal dah dpt duit raya :D

Tuesday, August 23, 2011 2:19:00 PM

sekali tudung wife die da.. muahahah...


ala pakai jek. ko je tgk bulat, orang lain nampak ko bujur sireh.miahaha

Tuesday, August 23, 2011 2:24:00 PM

saya pun lom mampu pakai ariani.tapi sgt kecewa smlm beli tudung murah ,jahitan macam jahit ngan kaki..huhu

Tuesday, August 23, 2011 2:28:00 PM

tk bli jugak tudung mhl2..tp aritu rezeki dpt selai tudung ariani geng blogger bg

Tuesday, August 23, 2011 2:28:00 PM

wahhh anak2 dah dpt duitraya da...

Tuesday, August 23, 2011 2:53:00 PM

kalo pakai tudung ariani pun aper salahnya kannnn.....sedap tak kuih tu?

Tuesday, August 23, 2011 3:35:00 PM

Lawak....

Tuesday, August 23, 2011 4:05:00 PM

berdebar baca tajuk tu td. hihih

Tuesday, August 23, 2011 4:05:00 PM

adehh, bertuah badan dpt tudung Ariani ehh..

sama la kite pun, tgk orang berlumba2 beli Ariani lah, terbaru fareeda lah..perghh banyak tul duit dorang ehh..den tak mampoo laa..nk pejam mata beli pun pk seploh kali..adehh

Tuesday, August 23, 2011 4:22:00 PM

tudung ariani? saya pun belum ada lagi .. teringin gak nak pakai ariani!

Tuesday, August 23, 2011 10:21:00 PM

kuih ariani yer kak hehe..izan ada byk koleksi ariani tapi smpai masa stop then tukar brand lain plak..hehe...cuba mencuba.tp tudung tahan lama,yg beli 3thn lps pun elok lg =)

xpe kak,nnt dh smpai seru ber'awning' akak try la..cantik je,akak je rasa pelik kot =)

Wednesday, August 24, 2011 10:52:00 AM

aku pun cam nojah..berdebar wey...ingt kan pegawai hg tuh nk hadiahkan tudung ariani kt hang..hehe

Post a Comment