Friday, August 19, 2011

Bukan Ku Minta Kasih Dan Manja...Bukan Ku Rayu...Bantu Simpati...

wahhh tajuk di pagi hari...memang tak bleh blah kan...ni gara2 tak tau nak letak tajuk apa tuk tarik perhatian korang suh baca...sob sob...

gini citernya ni...sejak dua tiga menjak ni kan...aku perasan la yang aku tak pat nak komen kat blog akak2...adik2...teruna, bujang dan dara yang menggunakan kotak komen cam dibawah ni...

ni kotak komen jenis embedded below post...eza, sori akak cilok kotak komen dari blog ko....sori ye dik...tapi dun wori....akak kasi link blog ko sekali....http://mahligaicintaku.blogspot.com/


korang nengok...tertera select profile kan...bila aku masukkan id dan  password...ok...tapi still jadi anon...tak paham ngaper tau....

ritu Anum...sila klik pada nama beliau tuk terus ke blog beliau...pun menggunakan kotak komen jenis ni tau...tapi aku merayu pada anum suh tukar jenis pop up window....barulah aku bleh komen...kalu idak, sesapa yang menggunakan kotak komen cam diatas ni...aku hanya mampu baca jelah bila korang update...nak tinggalkan kesan jejak tak mampu dek non weii....tak paham ngaper...try gak cari solution tapi ternyata fail...adehh...aku masih lemah dalam bidang IT ni nampaknya...takpe takpe...

bagi blogger yang guna kotak komen pop up window cam dibawah ni...cam kat belog aku ni...barulah aku leh komen dengan jayanya tau...

pada mamasyaza...mekasih sebab dah tukar jenis kotak komen akak...kalu idak, selamanya saya hanya mampu baca jek kat blog akak tau...sob sob...

eh lupa...kotak komen jenis full page pun takde masalah tuk aku mengomen...cuma yang jadi masalah kalu guna embedded below post tu jelah...adeh...

aku sedar, aku hanya blogger picisan...saperlah aku tuk meminta2 kan...tapi tulah...kunjung mengunjung kan amalan mulia...kalu yang selalu datang blog kerdil aku ni dan tinggalkan komen...kadang bila masa terluang aku akan p blog mereka plak...dan tinggalkan komen...kalu aku selalu komen tu maknanya seharian aku takde keje lah tu...jangan salahkan aku...salahkan keje aku la...saper suh jarang berkunjung kan...ginilah kalu dinamakan keje ikut musim..hehehe....

"maafkan wahai teman...ku menumpang disudut blog..." huhuhu...
persal tah tetiba sedih di pagi jumaat yang berbahagia ni...
cheer up izan...jumaat depan dah nak lik kampung dah....hehehe...

mekasih kerana sudi membaca....daaa....hepi friday...

12 comments

Friday, August 19, 2011 7:38:00 AM

o0o seb baik aaku dah lama ikut nasihat K suruh tukar dulu ..klu tak .....


aku tak leh komen kat blog cam fiza naman tu ... kena blocked ke hape...sedey

Friday, August 19, 2011 7:40:00 AM

setuju kak...

tp kan, inisiatif lain yg ayung buat kalau nak komen gak, pegi kat reply komen mana2 org yg dah komen..baru la tertera id ayung..heehe

tuh pun bg sapa yg ada reply komen la, klu x, kasi pangkah ajer..hehe:)

Friday, August 19, 2011 7:50:00 AM

picisan yer? tp followers ribu riban dah ni kak hehe...

bila blog tu senang nk komen,izan pun suka,tp kdg2 nk komen,nak klik perkataan komen pun tak jumpa sbb canggih sgt button2nya hehe

Friday, August 19, 2011 7:50:00 AM

Tak kisah pun cikMot, Ain suka je baca blog cikMot...

Friday, August 19, 2011 7:55:00 AM

ai punya jnis full page kan..hihihi

Friday, August 19, 2011 8:04:00 AM

da try tinggal komen kat belog daku?.. hehee...

Friday, August 19, 2011 8:07:00 AM

yesss... cheer up... today last day keje... da cutiiiii ;p

Friday, August 19, 2011 8:35:00 AM

Sis: hehehehhehhehe
ye la sis, anum pun x tau apa punca
so pada blogger tukar le ke pop up komen... baru leh sis komen2 kan

Friday, August 19, 2011 8:36:00 AM

kite punye macam u kan..hihihi..

Friday, August 19, 2011 8:54:00 AM

erm, dulu masz pon hadapi masalah sama, siap call kawan2 suoh tukar komen box to pop up window...

tapi ada 1 solution, masz tukar dr log in gn IE kepada log in gn Mozilla... ok, n berjaya untuk komen walopon komen box tu kat bawah post... che try che try.. hehe

Friday, August 19, 2011 9:16:00 AM

sbb tuh akak guna pop up window tuh drp dulu lagik...
senang dan mesra alam....

Friday, August 19, 2011 3:11:00 PM

adoii nape yek akak xdapat komen..sedey jugak...

Post a Comment