Thursday, August 18, 2011

Ce Korang Try Wat...Jadi Dak??


p/s: ni kira kopi paste dari fb...aku edit2 sikit ja ayat dia..sure ada yang dah tau kan...

ok, abis sudah citer sal raya tuk hari ni...oleh itu, jom asah otak anda dalam pengiraan pada petang hari
moh la kita try test dulu...
mula mula masukkan 3 no 1st hp anda tu ( bkn nye no 012,016,019) ke kalkulator...
darab dgn 80...
tambah 1....
darab dgn 250...
campurkan 4 no last hp anda...
sekali lg campurkn 4 no terakhir hp anda.....
tolak 250...
bahagi dgn 2
Cuba tgk kalkulator...
betul x yg trtera tu no hp anda?????

selamat mencuba...
aku wat jadi...tapi takkan nak publish no pon aku kat sini plak kan...hahaha...bahye...
ti ramai peminat plak...riso mak...eh perasan la plak...hehehe...

notadijariku: petang2 ni rasa lemau semacam jek...adehh...

17 comments

Thursday, August 18, 2011 2:55:00 PM

jadi

Thursday, August 18, 2011 3:09:00 PM

@~asha~
lor, mana jawapannya weii....hehehe

Thursday, August 18, 2011 3:10:00 PM

uish uish...magik ni.. sah tertera nok tepon girlpren ku..huhu

Thursday, August 18, 2011 3:12:00 PM

@MataHati @ MH
psst psst...baper nombornya...leh berkenal kenalan...hahaha

Thursday, August 18, 2011 3:17:00 PM

xsama pon

Thursday, August 18, 2011 3:18:00 PM

jadi jadi...
tp xlehla nak publish kan???
nnti ramai peminat tepon... muahhaaa...

Thursday, August 18, 2011 3:19:00 PM

mane dpt formula nih?... hahahaa... jadi aaa...

Thursday, August 18, 2011 3:22:00 PM

@Nana
eh seme orang wat jadi...ko wat tak jadi...ko salah ni...ce wat semula...hehehe...

@Zue AnnaLeeya
aler kak, publish la publish la...hehehe...ada bran???

@RinnAzrinah
copy paste dari fb ja tu...
kita fail math...tak reti nak create formula sendiri...huhuhu...

Thursday, August 18, 2011 3:39:00 PM

jadi...jadi... pandainya..ngeee

Thursday, August 18, 2011 3:43:00 PM

huhuh lemai jgk

Thursday, August 18, 2011 3:52:00 PM

org kreatip kn....kite?hehe

Thursday, August 18, 2011 3:55:00 PM

letakla no talipon akak tu...hak3

Thursday, August 18, 2011 4:12:00 PM

jadi la..suprise

Thursday, August 18, 2011 4:29:00 PM

no tepon izan lama dah publish kak sbb bisnes hihi

Thursday, August 18, 2011 7:24:00 PM

apa2 pun pada aku nombor paling penting nak nak raya ni 1-800-88-0000 (PLUS), 09-2330100 (MTD-Karak Highway & LPT)!

Friday, August 19, 2011 8:08:00 AM

@♥cikmOt♥

nak copy paste gak laa... bleh x?... hehee

Friday, August 19, 2011 8:11:00 AM

@RinnAzrinah
bleh...silakan...dialu alukan...
hehehe...

Post a Comment