Friday, August 26, 2011

Masing-Masing Mood Raya Semakin Menebal...Tapi Jangan Dilupa Pada 28 Ogos 2011 Nanti


hurmm...tetiba speechless...tak tau nak taip apa...cam tak sesuai jek nak bicarakan tentang tarikh hok satu ni ...lebih2 lagi masing2 dalam mood raya kan...tapi takpelah...just for my memory jek...so kenalah abadikan kat sini...orang len tak ingat tak per...tapi aku akan tetap ingat sampai bebila selagi ingatan masih bersisa dalam diri ini...cehhh ayat...nampak sangat tak bleh blah punya...hahaha....

nak bitau korang...biar korang takmo tau pung...sebab time hari tu tiba aku takkan online punya...sibuk dengan persiapan raya jugak..dan masa tu jugak aku maybe dah berada di kampung halaman...ekseli tuk pengetahuan korang..pada 28 Ogos 2011 ni...bersamaan 28 ramadhan 1432 Hijrah ni merupakan besday aku yang ke 30 tahun..owhh tidak...dah semakin meniti usia emas dah ni...rasa cam baru 17 tahun lagi...gedik sana sini....hehehe...nak jugak tu...tapi kata orang age just a number kan...sebab aku rasa cam biasa jek...takdelah rasa muda...rasa umur makin bertambah jek...mana taknya dulu leh aktif panjat gunung sana sini...kayak sana sini...rentas hutan belantara sana sini....tapi skang...nan ado dah...nak panjat tangga setingkat pun mengah...huhuhu....nampak benar kan umur dah bertambah...adehh....

sempena besday ke 30 tahun ni...takde apa yang aku harapkan...alhamdulillah...segala apa yang  Allah rancangkan tuk aku, aku terima...dulu, masa di awal perkahwinan, pernah terdetik di fikiran aku, yang aku nak punyai 3 orang anak di umur 30 tahun...nampaknya Allah mendengar doa aku tu...walaupun pada mulanya aku agak kurang bersedia...tapi lama kelamaan aku terima ketentuannya...anak kan rezeki...

doa tuk diri sendiri...semoga aku tabah menghadapi dugaan yang mendatang...dan makin matang menjadi seorang ibu buat puteri dan putera HNI semua....dan diberikan kesihatan yang baik tuk menjaga anak2 dan suami...

Happy Birthday To Me in advanced...sob sob...

notadijariku: kenalah buat entry sendiri...aku takde penulis jemputan tuk wat entry besday ni...sob sob...sian kat mak kan...hahaha...

24 comments

Friday, August 26, 2011 9:21:00 AM

ermmmmmmmm
sis anum ucapkan selamat hari jadi kepada sis.. (ucapan awal nie)
hehhehhe

Friday, August 26, 2011 9:22:00 AM

happy birthday in advance kak..:)

semoga pnjg umo n murah rezki..raya2 jugak, jaga baby baik2 erk..:)

Friday, August 26, 2011 9:30:00 AM

Wahhh....sebayalah kite ye?

Tapi awak dah ade 2 anak yg comel. And coming soon sorang. Sy baru sorang...

Hehehehe....

Happy birthday!

Friday, August 26, 2011 9:31:00 AM

baru 30 thn izan...
ape ader pg angka tuh...
akak dah 34 thn pon rasa muder jerk.... hahahah....

hepi beday in advanced yer izan...
smoga bhgia sokmo dgn insan2 tersyg...
dan yg paling pnting, smoga gojes2 selalu... muaahhhaaa....

Friday, August 26, 2011 9:34:00 AM

HAPPY ADVANCE BESDAY TO uuuuuuuuuuuu...

welcome to club 30 ye

Friday, August 26, 2011 9:39:00 AM

ala kak,akak beza dgn izan 4 bulan aje..tahun je lain hehe..

2hari lg kan..so slmt hari lahir kat akak awal2 la senang citer.hehe..semoga dipanjangkan usia dan dilimpahkan rezeki..Amin

Friday, August 26, 2011 9:40:00 AM

hepi besday in advance cik mot :)

Friday, August 26, 2011 9:50:00 AM

happy besday in advance izan.. nnti leh arr sambut besday masa hari raya kan... wah meriah gitu..

pape pon umur tu hanya angka, yang penting kita bahagia di samping keluarga kan...

selamat hari raya maaf zahir batin dari masz n family..

Friday, August 26, 2011 10:02:00 AM

salam,

boleh bg email address x?

sy ada menda nak tye..

izanfatin@gmail.com

Friday, August 26, 2011 10:03:00 AM

nak buat ucapan besday awal


HAPPY BIRTHDAY ♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨*•♫♪ ..2U.. ♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨*•♫♪ HAPPY BIRTHDAY 2U ♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨*•♫♪ HAPPY BIRTHDAY ♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨*•♫♪ 2 YOU♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨*•♫♪...HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨*•♫♪..
Hope your birthday blossoms into lots of dreams come true!

Friday, August 26, 2011 10:03:00 AM

happy incoming birthday!.... wish awal2 sbb nnt sebok nak raye.. x sempat wish... hahaa.. x on lappy...

Friday, August 26, 2011 10:12:00 AM

akak..nk wish dl..

selamat hari lahir ke-30.. semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yg baik2..

satu lg, semoga selamat melahirkn baby yg comel.. =)

Friday, August 26, 2011 10:13:00 AM

happy birthday in advance buat cik mot... lya doakan agar khidupan cik mot dberikan kberkatan & dpermudahkan hingga k penghujunnya,,, amin


selamat hari raya aodilftri..
maaf zahir & batin :-)

Friday, August 26, 2011 10:20:00 AM

Heppi Bestday in advanced ..sama lah kita .. thn nih 30 series ;-)

Friday, August 26, 2011 10:32:00 AM

happy bday in advance..

dah masuk 3 series..
agak2 kalau kaya dah beli BMW 3 series kan?haha

Friday, August 26, 2011 10:40:00 AM

happy besday untu SIFU BLOG saya..semoga panjang umur..murah rezeki dan selamat bersalin...selamat bersuka ria di kampung yer...

Friday, August 26, 2011 10:44:00 AM

♪♫ Happy birthday in advance CM ♪♫ Semoga di beri kesihatan yang baik, di murahkan rezeki dan bahagia selalu.

Salam aidilfitri. Smoga selamat perjalanan pergi dan balik.

Friday, August 26, 2011 10:52:00 AM

heppy besday in advance yer kak..

Friday, August 26, 2011 11:06:00 AM

selamat hari raya & happy bday...

Friday, August 26, 2011 11:07:00 AM

aku pn wish awal2 la no
bile plak kang nk bukak blog org sebok buat ketupat rendang bagaikan

hepi bday ye..ape2 pn ko muda dr aku
tu pn da cukup besar tu..hahaha

aku doakan ko bahagia selalu disamping keluarga tercinta *ewah*

Friday, August 26, 2011 11:08:00 AM

selamat 30 TAHUN!!!!!!

Friday, August 26, 2011 11:13:00 AM

Selamat Hari raya kak maaf zahir batin...And kak selamat hari lahir semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..(klu saya aktif blog lagi saya buat dah entry tuk kak zan)
note: dah dapat ke nama tuk next HNI?...

Friday, August 26, 2011 11:31:00 AM

sory kak lambat naz baru bacalah entry ni .. hehe anyway selamat hari lahir, selamat hari tua.. heppy besday ek hehe.. leb u la muahxx..


p/s : adiah lambat sikit ye kakak ;))

Friday, August 26, 2011 5:27:00 PM

selamat hari ketuaan...ehehehe dah 30 tahun...aku tak lagi..so aku muda lagi ni dari ko....

Post a Comment