Friday, August 5, 2011

Nape Leh Tersalah Parking Ni???


aku kan, kadang rasa nak marah...kadang pikir balik, wat apa nak marah...tapi tulah...sedih pun ada...adehh...tah dimana silapnya aku pun tak tau ni...dah lama aku takde BE tau...tapi bila ada, tersalah parking plak...

nengok ni...p parking kat blog sebelah, blog yang lama terkubur tu wat per...sampai sudah amaun takkan bertambah...ce parking kat blog ni...ada gak penambahan dari hari ke hari...sob sob...dah la skang BE ni satu² nya yang ada...tapi yang ada pun tersalah parking...kecik ati la mak cam gini...sob sob...

amaun yang berminggu tak ganjak²...

to nuffnang, sila kasi BE baru...takde wang nak wat raya ni...sob sob...dah la mau balik 2 kampung...adehh...

notadijariku: kak geli, tukar blog mau???

6 comments

Friday, August 05, 2011 11:45:00 AM

ok la tu 7 sen ... aku ....

Friday, August 05, 2011 11:47:00 AM

hahaha... dan dan jgk nak tuko dgn kak geli eh???
izan watla surat utk tv3 jgk... hehehhe...

Friday, August 05, 2011 11:48:00 AM

klu cm tuh, aktif kan la belog yg dh lama bekubur tuh kak:)

Friday, August 05, 2011 11:51:00 AM

Blog yg terkubur pon bley dapat BE erk...ekekekeke...

Aku nyer BE ada 2 tgh running, tapi amount besa jer. Iyerlah...pelawat blog aku bukan ramai sgt pon...huhuhu...

Friday, August 05, 2011 12:28:00 PM

heheh mmg xgerak la jawbnye kan

Friday, August 05, 2011 12:41:00 PM

ada gak ahkak.. adekkkk tak penah dapat tau ahkak... hikhik

Post a Comment