Thursday, August 18, 2011

Nuffnang Tak Pandang Blog Ni Agaknya...Cehh...Ayat...


selamat berbuka semua....

jeles tau...sana sini orang dok cerita sal be...tiap bulan ada be baru...tapi blog aku??? ada pun 2 jek...satu kat blog sana...blog yang idup segan mati tak mau...nengoklah amaunnya...ada RM0.11 ja...rasanya dah berminggu bertapak kat blog sana tu...

se lagi kat blog ni...tapi syukur...be satu ni sedang berjalan dengan jayanya...starting dalam RM2 lebih..now dah RM10.50 takat hari ni la...ni be lum sampai seminggu lagi rasanya...

pepun syukurlah...sib baik ada dari takde kan...sob sob...sampai ati nuff...menganak tirikan aku...
orang lain bulan besday dapat 4 tiket wayang percuma...tapi aku tak pat pung...maybe tak bertuah punya orang...huhuhu....

nuffnang...sila bagi BE baru jugak...eh sempat lagi tuu...hahaha...

8 comments

Thursday, August 18, 2011 8:32:00 PM

kira ok la tuh kak...
ada jugak...:)

Thursday, August 18, 2011 11:11:00 PM

ok la tu kak..akak trafik kencang,kejap je tu penuh tabung hehe..

Friday, August 19, 2011 7:43:00 AM

sama la aku kak .. kat blog kontes tu sampai 4 BE .... pastu tgk amaun tak sampai RM1

Friday, August 19, 2011 7:45:00 AM

alahai jgn sedih2...akak pn dpt kt blog contest & bloglist yg mcm mot gk sen2 ciput..tp tkpela ada dr tkde kn...oh tk dpt ek tiket tgv tu..tkpe tgu thn dpn kot2 ada rezeki

Friday, August 19, 2011 8:07:00 AM

tuh laa... org lain punye bufday dpt je ticket free dr Nuff... tp, ku punya bufday?.... yilek!... trase jugak mcm anak tiri...

Friday, August 19, 2011 8:10:00 AM

@AYuNG
sib baiklah ada yung...kalu takde, akak dah anto berpuluh tiket kat nuff tu...uhukss...

@~izan~
eh mana ada kencang dik....sepoi2 bahasa ni...sob sob...

@eima
heran tau...yang p bertapak kat blog idup segan mati tak mau naper kan...ni kira save bajet ke camner...sob sob...

@mama tisya
takpelah kak, takde rejeki...nuff tak sayang kat belog suam suku saya ni...

@RinnAzrinah
kita anak tiri, tu yang nuff tak pandang tu...adehh...

Friday, August 19, 2011 10:03:00 AM

samalah kita kak, tapi saya dpt tiket wayang free tuh! hahaha, ampun kak jgn marah².

Friday, August 19, 2011 12:07:00 PM

musykil...komentar punya ramai BE skit jer yer...

Post a Comment