Tuesday, August 9, 2011

Persamaan Duit Syiling Baru Dengan Bendera Israel


Lihat persamaan gambar duit syiling baru malaysia dengan bendera israel seakan-akan mempunyai reka bentuk yang sama dengan corak bendera israel. Untuk pengetahuan anda, rekaan duit syiling baru akan mula dikeluarkan pada awal tahun 2012. Apapun, ada kemungkinan juga rekaan duit syiling baru negara malaysia ni hanya kebetulan sahaja mempunyai corak yang sama dengan bendera negara israel.

SURATAN ATAU KEBETULAN???

dishare dari blog INI...

so??? what say you???
aku no komen la...mungkin illustrasi je kut...entah la...

14 comments

Tuesday, August 09, 2011 2:24:00 PM

mak aih....bahye nih...
betul la org ckp...penceramah2 ..ust ckp...israel guna taktik tersembunyi pesong dan jajah kite org islam

Tuesday, August 09, 2011 2:25:00 PM

serupa tapi tak sama......

tapi kalau letak kalimah Allah camne??.....xleh bawa masuk tandas pulak...menghina....

kira hina israel boleh lah camnikan???

dapat nanti pijak² lah

Tuesday, August 09, 2011 2:27:00 PM

erkkk, no komen..

Tuesday, August 09, 2011 2:42:00 PM

ada syiling baru lak yer....

Tuesday, August 09, 2011 3:05:00 PM

belum keluar lagi... jap lagi akak repair balik design tu yerrr... ;p

Tuesday, August 09, 2011 3:18:00 PM

klu dah keluar nanti nak perhatikan bebetullah...

Tuesday, August 09, 2011 3:19:00 PM

No komen gak lah, kebetulan kot.

Tuesday, August 09, 2011 3:43:00 PM

MAK AIII .. xkan diorg x cek dulu kan ... x kan le plak kebetulan , cm sebijik je

Tuesday, August 09, 2011 3:52:00 PM

ye la sis
memang serupa kan

Tuesday, August 09, 2011 7:39:00 PM

nauzubillahi minzalik...harap dijauhkan dari kemurkaan Allah...amin.

Tuesday, August 09, 2011 10:58:00 PM

Salam.
BNM dah jawab isu ini. Tiada persamaan corak anyaman orang asli itu dengan star of david Israel.

Wednesday, August 10, 2011 8:09:00 AM

adoila sape punya idea la letak design camtu

Wednesday, August 10, 2011 1:43:00 PM

xcntik syiling br ;(

Thursday, August 11, 2011 12:16:00 PM

ada terbaca kat sini...

http://bn4wangsamaju.blogspot.com/2011/08/gempar-topeng-perak-kena-cekup-kantoi.html

takkan nak salahkan jugak kan
ye dak!

ape pun tak bole... :P

Post a Comment