Wednesday, August 24, 2011

Sahur...Sahur...


uikss...awal kan aku bangun sahur...dah awal cam gini, gigih aku on lappy...online kejap sementara menunggu untuk membuat persediaan juadah bersahur...bukan apa, awal2 kan, sian lak nak kejut en somi tu...dia baru jek tido...sejak dua tiga menjak ni agak lambat dia tido...ni seme gara2 projek menjual bunga api..agagaga....:p...ini aku tipu...

ekseli aku terjaga awal ni sebab aku sakit perut..memulas2...eh bukan sakit nak salin, tapi sakit nak membuang...janganlah nak salin sekarang kan...baru minggu ke 31...lum sesuai...kalu penghujung bulan 9 dah ok tu...ngam2 soi kata orang...

semalam dapat perkhabaran...rakan seperjuangan dah selamat melahirkan baby boy sulung beliau...tahniah mel...anak zakat fitrah tu...leh gak ko beraya ngan baby baru kan...bila nengok anak kecil ko tu kan, anak kat dalam ni tergedik2 nak nengok dunia kut...eh sabar ye nak, belum masanya....ibu lum standby nak bercuti tau...huhuhu....pepun mel, tahniah tahniah tahniah dari aku...RAYYAN ANAQI...besh nama dia...ada gak terselit nama anak abang aaron ajis tu ek...eh kata kekasih lama kan...agagaga....

baby rayyan lena diulit lengan gebu mommy...hehehe...

ok...get to go..mau siapkan juadah berSAHUR...nanti kita sambung cite lagi...mekasih pada mereka mereka yang sudi berkunjung...daaa....

notadijariku: apa aku nak buat kat opis ari ni ek...hari2 semakin lemau...takde mood langsung nak bekerja ok...adehh....teruk sungguh...

11 comments

Wednesday, August 24, 2011 5:31:00 AM

uish akak ni,ingat akak dah yg terbersalin hehe..boleh ter ter plak huhu.


tahniah kat kawan akak...baby ramadhan..meriah la tahun ni raya ada tambah org baru..

Wednesday, August 24, 2011 5:33:00 AM

@~izan~
eh bukan bukan...bukan akak yang salin..akak punya due lambat lagi tau...hehehe...
izan ni saje jek tau...takut mak...takut nak hadapi saat bersalin...biarpun kali ke 3 ni..hahha

Wednesday, August 24, 2011 7:36:00 AM

nk get ready juadah bersahur ke juadah berbuka nih ...muahahaha
ngantuknye aku... kasi up muka mama baby la ..nk tgk gak

Wednesday, August 24, 2011 8:11:00 AM

awal nye dah buat juadah berbuka..relax la zan

Wednesday, August 24, 2011 8:21:00 AM

comeinye anak mel.. nama pun sedap..

Wednesday, August 24, 2011 8:29:00 AM

ingt bb cikMot tadi..hee..comel~

Wednesday, August 24, 2011 8:39:00 AM

awal bangun...hehe..
tahniah for ur frend
mmg betul, wlupun dah ade pengalaman bersalin, but still takut lagi kan..hehe

Wednesday, August 24, 2011 8:56:00 AM

aku pun mls nak keje da ni..sib baik bos aku pun phm..hehehehe..

Wednesday, August 24, 2011 10:15:00 AM

akak nt salin kt kg ke kt cni??

Wednesday, August 24, 2011 10:41:00 AM

sempat lagi tu time sahur ngadap pc. ingatkan cikmot yg bersalin dah..suspen ja

Wednesday, August 24, 2011 11:21:00 AM

comelnye...gewam aunty...

Post a Comment