Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday



ce korang kira baper ringgit/sen diskaun promosi yang ditawarkan...
hehehe....

cam gini pun ada kan...:p

21 comments

Wednesday, August 03, 2011 3:35:00 PM

cehhh..satu sen pun nak promosi kan???

Wednesday, August 03, 2011 3:35:00 PM

hahaha tak dak diskaun la .. sbb klu beli pun die rounding harga ttp sama jugak RM2.50... byk kali dah aku prasan

Wednesday, August 03, 2011 3:37:00 PM

bengong hehehe

Wednesday, August 03, 2011 3:37:00 PM

promo je lebih..ekekke

Wednesday, August 03, 2011 3:40:00 PM

Mak aih!

Wednesday, August 03, 2011 3:42:00 PM

ni org yg buat lalok ke apa.. kalau dia perasan betul ke ni kena tanya.. kelakar dan nampak nau tipu promotionnya

Wednesday, August 03, 2011 3:45:00 PM

wahh..banyak giler diskaun.. tak terkira ni... hebakkk!!!

Wednesday, August 03, 2011 3:47:00 PM

kat mana ni? elok report kat persatuan pengguna je.. ni bukan diskaun.. penipuan ni..

Wednesday, August 03, 2011 3:55:00 PM

lps tu after jadi 2.50 balik. ni kat tesco kan ni. ke care4??

Wednesday, August 03, 2011 4:14:00 PM

mengong betul!

Wednesday, August 03, 2011 4:15:00 PM

mcm ni ke promosi? hampeh betul...

Wednesday, August 03, 2011 7:22:00 PM

aiyyaaaaaaaaaaaaa. ini kalu time byr pn genapkan 2.50 la. ye-ye o je promosi.

Wednesday, August 03, 2011 8:22:00 PM

saja je kan promosi ni.1 sen tu kira gak akhirnya..agaknya dia ingat kita ni tak perasan benda2 gitu huhu

Wednesday, August 03, 2011 9:26:00 PM

ek eleh apa lah tesco ni...eh btul ke tecso...hehe

Wednesday, August 03, 2011 11:45:00 PM

ya ampun...kat mana ni???
kalo nk bayar kat cashier ttp jd rm2.50,..mana ada da duit 1sen skarang

Thursday, August 04, 2011 5:58:00 AM

ahahahahha mengong ! ... aci ....

Thursday, August 04, 2011 7:55:00 AM

wauuuuuuu..ade diskaun 1 sen laaa serbuu weh..moh beli banyak2 1 sen tu mana mau dapat..sambil jerit panggil org kg segalaa..ewwwwwwwwwww..

Thursday, August 04, 2011 9:43:00 AM

ceitt...setakat satu sen jer...baik tak yah diskaun..buat berat dompet jer nak bawak duit 1 sen tuh...hahhaa

Thursday, August 04, 2011 10:23:00 AM

tergelak anum tgk
eh eh macam2 ada kan sis

Thursday, August 04, 2011 2:20:00 PM

baek punya promosi neh kak...

Thursday, August 04, 2011 3:13:00 PM

hahaha... tak beli la...

Post a Comment