Friday, September 23, 2011

Addicted Sudah Ngan Chocolate Ice Blended


yey, ari ni hari jumaat...saya suka saya suka...naper aku suka hari jumaat...sebabnya ada pasar tani...eh naper lak aku suka pasar tani...sebabnya ada lori kuning jual ice blended...huhuhu...

ok, sejak dua menjak ni kan, aku dah jadi cam addicted giler ngan ice blended yang dijual dari lori kaler kuning ni...tiap kali ada pasar tani pada hari selasa dan jumaat, sure gatal tekak nak minum...paling aku suka Chocolate Ice blended kod no 11 tulah...even rege segelas mahai benar bagi aku...yelah RM6.50 tu...mahai la kan...kalu hari² memang botak ar mak...sib baik 2 minggu sekali...tu pun takdelah tiap² minggu membelinya...hehehe...

dan hari rasa cam nak p membeli jek ice blended ni...tapi rini hubby balik lewat malam...tak best p sorang²...takde orang aku nak pau...so postphone len kali jela la...g pun malam tadi dah minum dah ice blended tu...beli kat foodcourt tesco kajang...tapi tak sebest  yang lori kuning ni jual...sob sob...takpelah...redha...

abang ice blended ni cam dah kenal aku dah...cehh...tetiba aku jadi perasan...hahaha...

acilah kut amik gambar lori kuning ni kan, sebagai bukti adanya lori kuning ni...huhuhu...

12 comments

Friday, September 23, 2011 11:01:00 AM

best nya sis
kena cuba nie!

Friday, September 23, 2011 11:03:00 AM

kak, karnival usahawan desa tuh pegi x? hehe~~ apa yg menarik?

Friday, September 23, 2011 11:07:00 AM

bestnye ice blended

Friday, September 23, 2011 11:21:00 AM

penah gak beli kt lori kuning ni masa singgah putrajaya ritu..mmg bes..

Friday, September 23, 2011 11:27:00 AM

Hi, women everywhere suka chocolate. I too....with mix nuts, bila tengok TV.
The ice blended looks good to eat, I guess.
Have fun, and keep a song in your heart.
Lee.

Friday, September 23, 2011 11:33:00 AM

kak..belikan satu.. mocha yer..

Friday, September 23, 2011 11:39:00 AM

minum la kak .. pasni ko kena pantang ais dekat2 setahun ..minum puas2

Friday, September 23, 2011 12:32:00 PM

Aduhaiiiiii sedapnya. Pernah rasa iceblended ni. Ada jual kat blkg jln tar.

Friday, September 23, 2011 12:32:00 PM

sdp ke kopi es tu? heheheheh...

Friday, September 23, 2011 12:47:00 PM

semakin best duk sane yerk

aritu masa awal2 preknen...aku kan alahan teruk...air yg boleh minum adalah ice blended coklat la...sini murah je kalo kat kedai...dlm 2.50...ada kedai yg rm3
yg ni dia buat sendiri...

Friday, September 23, 2011 4:35:00 PM

omak aih. nak gak huhu .. jom g pasar minggu dpn lalalala

Friday, September 23, 2011 8:43:00 PM

kalo pi kedai bakeri ade jual serbuk ice blended macm2 rasa la..dia jual sesiap dlm paket kecik2 ala2 3 in 1 tu cuma kena blend ngn air batu n air sikit nk tmbah bubble pearl ke apa tu suka ati..rasanya xmahal pun penah try yg tester beli serbuk dadih tu percuma 2 pcs memang heaven sedaplah plak heheh ni plan nk beli yg byk peket lak..

Post a Comment