Thursday, September 15, 2011

Duit Raya Anak Dan Anak


ok, mau keluar sekejap...ke bank rakyat sana...mau bank in kan duit raya anak dan anak...
sebelum terguna waktu SESAK oleh mak dan apak, baik bank in skang...
ingat nak bank in kan itu hari...tapi time tu bank seme sesak...malas nak nunggu...
so rasanya hari ni masa yang sesuai...huhuhu...

amaun???tah tak kira...suh kerani bank jelah yang kira...pastu dibahagi dua...
daaa...

erkk...korang semua sure dah selesai bank in kan duit raya anak² ni kan...aku jek yang baru hegeh² ni...

19 comments

Thursday, September 15, 2011 10:16:00 AM

tk bank in lg..smlm br kira2...ada tmbhan lg..syukur rezeki ank

Thursday, September 15, 2011 10:24:00 AM

alhamdullilah
cepat2 masuk bank

Thursday, September 15, 2011 10:30:00 AM

tak bank in lagi... sbb tgh kumpul lagi...hehehe

Thursday, September 15, 2011 10:40:00 AM

byk nya dpt duit raya..bagus menyimpan..

Thursday, September 15, 2011 10:42:00 AM

aku simpan tabung haji

Thursday, September 15, 2011 10:49:00 AM

duit raya anak aku dah selamat pass kat kedai emas..hehe

Thursday, September 15, 2011 10:51:00 AM

nk bank in duit sendiri, tp xde mende yg nk dibank in kn.. haha

Thursday, September 15, 2011 10:51:00 AM

weee..rezeki anak2..bahagi lah 3 siap2..ekeke

Thursday, September 15, 2011 11:02:00 AM

belum masukkan lagi dlm bank..tggu abis raya baru masukkan

Thursday, September 15, 2011 11:02:00 AM

Lain kali kira duit tau sbb dah ade kes teller bank songlap duit customer. Dia tak amik seme tp die amik dalam RM50-RM100 setiap customer. Boleh?

>=(

Thursday, September 15, 2011 11:07:00 AM

lor..tak terkira la byknya wit raya irfan n hanan...musti byk..aku pun lom bank in lagi daaa..

Thursday, September 15, 2011 11:30:00 AM

lum lg..aku tggu hbs ry br bank in..hahahaha..

Thursday, September 15, 2011 11:32:00 AM

anak2 aku byk dpt pitih lama je...yg baru kalo ada pun aku buat tuko dgn aku...jadi semuannye duit lama...ehehehehehehe

Thursday, September 15, 2011 11:33:00 AM

alamak...

ena pun tak bank in lagi la.. x de masa nak p.. lg pun kat tabung haji.. jauh.. uhuhuhu

Thursday, September 15, 2011 11:52:00 AM

udah. di amanah saham didik

Thursday, September 15, 2011 12:17:00 PM

sudah selamat bank in..
lega..(sambil urut dada!)
haha..
1k bawak g bank..takut gak!

Thursday, September 15, 2011 12:19:00 PM

cepat simpan...

Thursday, September 15, 2011 2:31:00 PM

akak pun tak sempat nak bank in lagik..kena cepat2 la kalo camni

Thursday, September 15, 2011 2:51:00 PM

owh! akak lom sempat gi bank-in lg..lg pun x update lg RM berapa dorang dh collect..last kira mlm raya pertama tu je hehe

Post a Comment