Friday, September 16, 2011

Jemputan Open House Di Sana Sini


hurmm...meriah tul bulan syawal ni kan...sana sini ada orang wat open house...moga murah rezeki korang semua tau...korang seme tak p open house ke hari ni...ari ni jek ada 2 jemputan...satu kat nilai...ni bermula jam 8 malam hingga 1 pagi...more kepada majlis bacaan yasin/tahlil dan jamuan hari raya...dan satu lagi lepas jumaat ni kat saujana impian, kajang sana...tak tau la bleh p ke dak...cam biasa...tetap alasan yang sama...huhuhu...

dan esok plak..17 September 2011...ada 3 jemputan rumah terbuka...satu kat shah alam sana...umah kawan lama...satu sekolah menengah dulu...ni pun sure tak pat p punya...yang kedua umah bos di desa subang permai sana...ekseli aku cam malas nak p umah bos ni...sebab itu hari aku dah p pung umah dia...p beraya, bukan p rumah terbuka...so cam segan plak mau p kali kedua..tapi opismate ajak la jugak...sebab suh jadi penunjuk arah...adehh...serba salah la mak...dan yang terakhir kat bukit antarabangsa sana...kat taman bukit mewah...rumah old fren...satu U dulu...alahaii...cam segan nak p umah orang kaya² ni tau...hahaha....

dan ahad ni cam terlupa lak ada jemputan ke dak...rasa cam ada 1...umah kak lyn kat dengkil...tapi ni pun tak tau nak p ke dak...masih dalam dilema...yelah...berturut2 p open house ni kang, takut aku plak yang open warded kang..tak pasai jek tau...

pepun nengoklah nanti...selagi ada kudrat...leh ar p terjah...kalu tak larat...memang tak p langsung la...dok rumah sudah...huhuhu....

5 comments

Friday, September 16, 2011 4:37:00 PM

selagi syawal tak habis memang banyak jemputan rumah terbuka.

Friday, September 16, 2011 9:50:00 PM

tu la izan..undangan memg banyak.. tapi apakan daya bila kita tak dapat nak penuhi.. huhu

Saturday, September 17, 2011 9:51:00 PM

meriah dgn jemputan yer kak..seronok jugak tu,tak pyh masak2 dah ehehe..

Sunday, September 18, 2011 9:49:00 AM

heheh selagi tak abes raya mmg penuh undangan

Sunday, September 18, 2011 10:34:00 PM

~lain plak mata sy tgk dalam blog ni..ure 34th weeks pregnant! tahniah...semoga segalanya berjalan lancar...amin...=)

Post a Comment