Wednesday, September 7, 2011

Kami 5 Beradik...Eh Mana Lagi Sorang???


hurmm...alhamdulillah...tahun ni dapat gak kami bergambar 5 beradik...walaupun masih tak cukup korum sebab kaklong takde...dia balik pada raya ke dua...tapi jadilah dari tak de kan...

ekseli aku anak ketiga dari 5 adik beradik perempuan dan seorang adik lelaki...hok bongsu tu lelaki...kalu nak ikutkan ada 9 beradik semenya...3 disimpan...Allah lebih sayangkan mereka...

dan nilah adik beradik aku...jarang kan aku cerita tentang mereka...eh ni blog aku kan...kalu nak citer sal mereka sokmo, suh mereka create blog sendirilah...hahaha...

dari kiri belakang...kak ngah dan aku...dua² mak buyung...kak ngah tu due date dia awal oktober ni...cucu mak yang ke sepuluh...
depan dari kiri...adik yang keempat...bakal pengantin bulan November ni...adik lelaki bongsu...dan adik kelima...dah kawin punya anak seorang...ni kes kawin langkah bendul ni...hehehe...

lain lain kan muka kami adik beradik...kalu nengok muka kaklong aku lagilah lain...kecik molek jek kaklong aku tu...hehehe...

tunggu raya hajilah amik gambar lain...time tu dah kurus sikit kut...hahaha...

18 comments

Wednesday, September 07, 2011 1:26:00 PM

kurus sket mcm ni je. hihihhi.
wei byk jenis betul kuih raye ko tu kan. ade lg tak. tak puas raye lg ni wei. isshhisshhisshh

Wednesday, September 07, 2011 1:28:00 PM

akak, kite sm la.. sy pun 5beradik, sy anak no 3, anak lelaki sorang je, tp no 4 la.. hehe..

Wednesday, September 07, 2011 1:33:00 PM

@..nOj..
hahaha, memang nampak kurus kan...
weii, seme kuih muih tu aku yang bawa balik...alih2 kat umah aku takde satu pun kuih raya...sob sob...

@mizzkechique
eh akak memang anak ke tiga...tapi dari 6 beradik...

Wednesday, September 07, 2011 1:36:00 PM

dok napok sgt muker adik bradik izan...
hok napok jelas skali, balang kuih hok warna ijau tuh... hahahaha....

Wednesday, September 07, 2011 1:41:00 PM

ala jauh sgt la gmbr ni hehehe baru taw akk anak ke 3 huhu

Wednesday, September 07, 2011 2:19:00 PM

aku xpenah ada gambar lengkap 10 orang adik badik sure ada je yg xde

Wednesday, September 07, 2011 2:24:00 PM

salam aidilfitri

Wednesday, September 07, 2011 2:53:00 PM

ada jgk ni..kami ni last bgmbr 6beradik semua 3 thn yg lps masa kahwin..hahahha

Wednesday, September 07, 2011 2:57:00 PM

lya 8 beradik... tp y pompuan 3 jer..5 lelaki.. n lya la y bongsu... hok muda skali..hok kena buli sokmo..sob3

Wednesday, September 07, 2011 3:12:00 PM

besh kan ramai adek bradek....
meriah

Wednesday, September 07, 2011 3:31:00 PM

doakan semoga izan kurus dgn cepat n slim miling..hehehe

seronok dpt bergambar bersama adik beradik..hehe

Wednesday, September 07, 2011 4:05:00 PM

adik kelima hg dulu kecik2 ja aku tgk ..yg lelaki pun sma..la ni dh besar dh.bukan takat besar dh kawin dh pung...heheh..
izan pas nih aku doakan hg kurus cam dulu lik..hg dulu antara bdn pling slim world sekali di uitm...:)

Wednesday, September 07, 2011 5:00:00 PM

Dah lama tak bergambar ngan adik beradik.

Wednesday, September 07, 2011 5:41:00 PM

meriah adik badik ramai
aku pn ade 5 org
tp sbb 2 tak kawen lg, kurang sket meriah..tggu masing2 kawen dpt anak laggiiiiii meriah

Wednesday, September 07, 2011 6:56:00 PM

ishh mcm akak adik beradik lahh kak long akak punn same je kecik molek .. org anak sulung nie semua kebanyakannya kecik2 kan dik .. :) tanggungjawab tinggi ;))

Wednesday, September 07, 2011 7:26:00 PM

bru dpt tgk mak buyung..hehee

kami jgk sll hilang sorang tiap2 tahun..slalu je tk dpt beraya bersama...beraya la dua beradik je...kesiann..

Wednesday, September 07, 2011 10:37:00 PM

akak,knp nak kurus sikit,kurus la byk hehehe...

Thursday, September 08, 2011 1:40:00 AM

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Post a Comment