Wednesday, September 14, 2011

Korang Dah Start Ke Belum???


selamat tengahari...korang dah lunch??? ingat nak join adik² opis ni lunch...tapi kesemputan melanda...ekseli baru pulang dari rumah...tetiba tadi adik sepupu kol bitau yang dia dah ada kat Petronas P9 sana...cehh...dah nak sampai baru kol...terkejar² aku dibuatnya...owhh dia datang nak amik barangan adik aku sebab sok dia mau pulang ke jengka...alang² tu aku  mengirim la...nak kurangkan barang kat rumah...pelik kan, umah aku, tapi barang adik plak yang banyak...aneh...

ok abaikan sal tu...ha, korang yang TERtinggal puasa itu hari oleh sebab² yang tertentu kan...dah stat ke menggantikan puasa???kalu ditanya aku balik...aku ni tah bila nak stat tah...ada 2 hari yang tertinggal kes tak larat satu...dan se lagi kes minum air gula ritu...sib baiklah 2 hari jek kan...kalu berhari² tu makan hari gak la nak ganti...tapi best ar bagi mereka yang berjaya puasa penuh...tak perlu nak ganti² lagi...eh yang dah abis puasa 6 sure dah 'raya' kan...kalu yang lum bermula tuk puasa 6 tu agaknya masih sempat lagi ke dak ek...adehh...skang banyak tak larat dari melarat...ni nak ganti 2 hari pun berfikir...ingat pas bersalin nantilah...sebelum kedatangan ramadhan yang berikutnya...insyaAllah...

hurmm...dah tu lapar skang...jom makan jom...

14 comments

Wednesday, September 14, 2011 12:57:00 PM

mgu depan baru nk start mgu ni cuti hehe

Wednesday, September 14, 2011 12:59:00 PM

akak pon tggal 2 hari...
tp tak ganti lagik..
tgh tak larat nih... huhu...

Wednesday, September 14, 2011 1:01:00 PM

hhihih..ntah bi nk start ni ntah..skrg makin mls nk bgun awl pgi lps posa ritu..

Wednesday, September 14, 2011 1:09:00 PM

blm start lg..insyaAllah minggu dpn..

Wednesday, September 14, 2011 1:18:00 PM

sy pose ganti hr ni last. nak pose 6 cm dh tak sempat ..hehe

Wednesday, September 14, 2011 1:47:00 PM

next week aku start balik..insyallah.. terhenti dek kerana bendera jepun... =_=

moga² rajin la aku start bangun sahur semula...amin

Wednesday, September 14, 2011 2:04:00 PM

dh ganti 5 hari...tggl 2 hari lg nk ganti...pose 6 xpasti dpt laksanankan ke x..

Wednesday, September 14, 2011 2:08:00 PM

baru pose 3 ari dah dapat cuti wajin..continue minggu depan..hehehe..

Wednesday, September 14, 2011 2:19:00 PM

Alhamdulillah, dah 2 tahun berturut² aku posa penuh ☺☺

Wednesday, September 14, 2011 2:33:00 PM

posa nam ?? rasa aku tak buat kot... rasa cam larat je ...setan sedang nguasai diri ni ...

tp aku golongan yg tak perlu ganti posa tu ....

Wednesday, September 14, 2011 2:46:00 PM

2 day more dapat la abis posa 6..
tp ganti yang wajib dulu sbnrnya..

Wednesday, September 14, 2011 3:00:00 PM

waaa..syoiknya 2 hari ja tinggal..aku nih hah 9 hari dooo..jenuh gnti
tp bestnya thn lepas satu hari pun tak tinggal ..kerna mengandung kan safiiy ammar...:) suka2..tp thn nih...hah amik hg..9 hri

Wednesday, September 14, 2011 3:13:00 PM

aritu da stat esok smbung balek hehee

Wednesday, September 14, 2011 6:34:00 PM

alhamdulillah dh 2 hari settle...

Post a Comment