Tuesday, September 27, 2011

Lepas Gian


owhh, skang aku gian membeli secara online...terutama barangan baby...dan hari jumaat lepas telah selamat aku tolong orderkan 5 keping cd baru cap QQ Baby tuk opismate my hubby...semata nak lepaskan gian punya pasal lah kan...tak pat order tuk diri sendiri pun, order tuk orang pun jadilah...hahaha....

dan semalam 5 keping cd terbaru telah sampai...ni orang punya...sekeping berharga RM20...cantik² coraknya...geram aku nak menambah koleksi sendiri...huhuhu

tu baru cd...ada lagi 2-3 barang tuk orang len aku tolongn orderkan...janji dapat lepas gian sudah...hahaha...

notadijariku: kalu semenya di hujung jari...memang kena berhati²...adehh....

17 comments

Tuesday, September 27, 2011 1:44:00 PM

mrahnya rm20...
ingat nak beli CD jgkla utk new beby...

Tuesday, September 27, 2011 2:06:00 PM

senangkan semuanyer dihujung jari...

Tuesday, September 27, 2011 2:20:00 PM

senang kan sis shopping online

Tuesday, September 27, 2011 2:25:00 PM

hehehe... hati-hati dgn scam online... ;p

Tuesday, September 27, 2011 2:36:00 PM

sekali je penah beli bj online.. pastu tak brani dh.... takut ...

Tuesday, September 27, 2011 2:40:00 PM

wah..bagus2..suka la aku tgk cd2 yg beropa gona goni gitu..so cute

Tuesday, September 27, 2011 3:12:00 PM

tlg order bleh?... hahaa

Tuesday, September 27, 2011 3:36:00 PM

ko ni leh jadi helper consultant shopping online la...ehehehehehe

eh ada ke jawatan tu..tapi mcm menarik la sebutan tu.....ko leh buat agensi tu, tuh

Tuesday, September 27, 2011 4:27:00 PM

sronok tgk kalerful cd, tapi akak dah takde anak kecik,sume dah besau

Tuesday, September 27, 2011 4:52:00 PM

aah cantik2 .. cute2 .. :)

Tuesday, September 27, 2011 5:07:00 PM

beli kat blog mana ya cd nie

Tuesday, September 27, 2011 10:37:00 PM

kan kak kan?
saya pon order cd qq bb ni..
murah.hehe..
kan semenya di hujung jari.
:)

Tuesday, September 27, 2011 10:59:00 PM

tu dia...kan dah gian..org punya oder pun jalan je janji leh klik2 oder kan..hehee

Tuesday, September 27, 2011 11:16:00 PM

tak pernah try pakaikan cd kat anak2 (pemalas sebenarnya diri ini hehe)

Wednesday, September 28, 2011 7:35:00 AM

wahhh!ai suka color merah kt kiri tu..

Wednesday, September 28, 2011 9:55:00 AM

banyak nye koleksi
aku ingt anak no2 nanti nk pkai cd la

Tuesday, October 04, 2011 11:25:00 PM

izan...boleh bagi link untk sy...sy ingat nak order gak CD tue....terima kasih byk2 ...

Post a Comment