Monday, September 26, 2011

Misi Mencari Gajet Terbaru


owhhh sangat bz sekarang...misi mencari gajet terbaru untuk diri sendiri...orang lain dok sibuk riki samsung galaxy la , ipad la, iphone la...aku sibuk cari menda alah di bawah ni...tuk reward diri sendiri...bleh???so kepada sesapa yang tau web or kengkawan yang ada jual, dan rege berpatutan, sila inform...sebab takat ni aku nengok rege paling murah dalam RM170-RM180...ada gak yang cecah RM259...agagaga....

owh, aku mau AVENT MANUAL BREAST PUMP ini...


sebab aku dah ada Spectra 3 seperti gambar di bawah...dan seperti yang pernah aku ceritakan di ENTRY ini... 

dah ada yang elektrik...so, maulah pam yang manual satu...senang nak bawa travel...KATANYA...

eh jap, kenapa AVENT ek yang sebuk aku riki kan...sebab aku tanya kengkawan yang guna...rata² kata cap ni ok...so pe salahnya mencuba...

notadijariku: abang, pinjam RM100 bleh...hehehe....

19 comments

Monday, September 26, 2011 3:16:00 PM

ermmmmmmmmmm
hehehe ye la sis nie..

Monday, September 26, 2011 3:17:00 PM

kalo pam saje tk sure regenye..akak bli dlu siap beg rm279 mmg murah la cz normal price mmg mhl..tkpe bli spare tp manual dimn2 bole guna..slamat breastfeed

Monday, September 26, 2011 3:20:00 PM

@Anum
anum kena belajar ni...sok2 giliran anum plak...hehehe

Monday, September 26, 2011 3:21:00 PM

@mama tisya
ye ke kak...tulah mau cari satu...senang manual ada, elektrik ada...

Monday, September 26, 2011 3:22:00 PM

dlu pon org smpt guna yg avent manual ni..sblm beralih pd medela elektrik..manual avent ni pon ok..tp tulah regenya pon mahai jgk..

Monday, September 26, 2011 3:23:00 PM

samalah dilaz pun nak cari nie.untuk baby kedua nanti.skrg tgh kumpul duit nak beli dan tgh survey mana murah

Monday, September 26, 2011 3:24:00 PM

bagus2 zan..Avent mmg bagus..walaupun aku hnya beli btol susu ja..hehe..yg pam aku beli cap Disney je...

Monday, September 26, 2011 3:26:00 PM

manual mcm ni senang juga kan...masa terdesak leh pakai...klo yg letrik tu, klo ke mana² jenuh plk nak cari plug plk...moga impian utk memilki avent manual tercapai

Monday, September 26, 2011 3:54:00 PM

izan pun pakai pam manual avent ni..mmg ok walaupun kejap aje izan pakai hehe

Monday, September 26, 2011 3:59:00 PM

Nanti dah beli, sila buat review ye Cikmot! ;) Eden tengah survey jugak..

Monday, September 26, 2011 4:13:00 PM

izan,

cer ko try check kat sini... mungkin boleh dpt murah...

http://www.shoppingnsales.com/2011/09/19/29sep-2oct-2011-kinderdijk-stock-clearance-sale/

Monday, September 26, 2011 4:25:00 PM

o0o klu travel kena beli yg manual ek ...
o0o o0o ... faham faham

Monday, September 26, 2011 4:42:00 PM

Apa kata ko gi Kinderdijk stock clearance sale 29/9 - 2/10 nih. Discount up to 70%. mana tau bley dpt lagi murah. Kat Ikano Power Center ☺☺☺

AKu memang pakai 2 pam. Medela swing ngan avent manual, senang ^_^

Monday, September 26, 2011 4:49:00 PM

dulu saya pakai yg ini..mmg best lah tp saya lg suke pakai tangan, laju je.. hahaha..

Monday, September 26, 2011 6:12:00 PM

errr..
tak pernah pakai apa2..
sebab saya tak mempunyai...
hehehehe

Monday, September 26, 2011 11:32:00 PM

kenapa kotak avent manual ni lain2 ek....heran aku....bukan dari kilang yg sama je ke ek...ko menegak..aku melintang...

Tuesday, September 27, 2011 9:49:00 AM

mmg bagus pump avent ni
selamat membeli ek

Tuesday, September 27, 2011 1:02:00 PM

mot, kalo tak avent ko cuba survey medela harmony. aku dgr dia ada 2 phase suction. tp sbg pengguna pam avent yg br bersara selama sebulan setengah ni aku highly recommended la hehe. aritu surveykan utk kwn pn dpt plg murah 160-170 gitu. cuba cr kt mudah.

Wednesday, September 28, 2011 11:08:00 AM

saya penah try pam elektrik little bean (murah punya la..hihi), avent manual ngan medela harmony...tapi saya sgt suka dgn medela harmony...cikmot tamau try medela harmony ker? saya beli rm199

Post a Comment