Thursday, September 29, 2011

Oh Abam Fahrin...Kau Mewarnai Hidupku...Tetiba Kan...


owhh abang fahrim...tak lena tidurku dibuatnya..cehh...
tak lena sebab lain sebenarnya...hahaha...


nak citer sal BE jek pung...tajuk kemain beria kan...syukurlah sebab nuff kasi gak 2 ketul BE kat blog usang aku ni...even takdelah meriah mana...janji ada dari takde....tapi tapi tapi...bilalah amaun tu mau beranak ni...ke tunggu aku beranak dulu...asik dok takuk tu jek...sob sob...


notadijariku: jangan mimpilah dapat cash out tahun ni...hahaha....KESIAN....

eh lupa...mekasih nuffnang...tak ucap mekasih kang, nuff tarik balik BE aku kang...huhuhu....

12 comments

Thursday, September 29, 2011 8:07:00 AM

ingtkn dpt jumpa fahrin td...br nk jeles..hehehe..tahniah dpt be br...nuff murah ati skarng ..rmi je tgk blogger dok update be br

Thursday, September 29, 2011 8:08:00 AM

@mama tisya
hahaha kak, mimpilah nak jumpa ngan dia lam keadaan cam skang...
jumpa dalam mimpi pun lum tentu...hahaha...

Thursday, September 29, 2011 8:22:00 AM

ala... akak pun tak pernah cash-out... tak layak pun nak cash out... :(

Thursday, September 29, 2011 8:31:00 AM

napa BE tak berkenan kat saya??
sedeyh!

Thursday, September 29, 2011 8:36:00 AM

2 ketul..byk masyukkkk

Thursday, September 29, 2011 8:51:00 AM

hehe. kalo blh jumpa fahrin..rsanya jatuh pengsan dah ni.. kalo jumpa ady putra lg best.. hik2..

tahniah utk be tu..xpe..sikit2,,lama2 jd bukit.. ntah2 jd gunung jerai :-)

Thursday, September 29, 2011 8:52:00 AM

skrg semua blog meriah ngan BE kan ...

tp blog aku tu amaun dok takat tu je la...

Thursday, September 29, 2011 9:27:00 AM

akak baru ada seketol

Thursday, September 29, 2011 9:32:00 AM

banyak amount permulaan tu kan

Thursday, September 29, 2011 9:57:00 AM

fahrin mmg hensem kacak kak heheeheheh....gediks plak kite...

ok le tu kak..rezeki bb gak tu.....lame2 nanti leh le cashout tuh.....kasi die kembang mengembang duluuuu.....

Thursday, September 29, 2011 10:00:00 AM

dah 2 ketul tu.. kenapa ekk sejak 2 menjak ni nuff semakin kedekut nak kasi BE..huhuhu

Thursday, September 29, 2011 10:19:00 AM

itu FA saya lah!!!

>_<

Post a Comment