Monday, September 5, 2011

Penangan Musim Perayaan...


cehh...ate bukan blog femes...ginilah citernya...hehehe...time raya, memang takde masa sungguh nak update kan...tak fikir langsung sal blog...hehehe...

korang nengok jelah uv yang ada nis sepanjang cuti raya baru ni... dah jadi cam idup segan mati tak mau...huhuhu


nampak sangat seme orang tak kisahkan blog masa cuti raya kan...layan raya lagi best...rindu plak nak raya lagi..eh dalam erti kata rindu pada bulan ramadhan...

dan hari ni, ada gak yang dah mula menggantikan puasa yang ditinggalkan...aku???ingat nak puasa esok, tapi esok kena minum air gula plak..hurmm...so bila ni???

10 comments

Monday, September 05, 2011 3:02:00 PM

tuh la.... seminggu raye mmg x x terbukak laaa blog... tuh la ingat nak pose gak tp lusa ade check up.. so, ari nih ngan sok kene minum air msk byk2... kang check2 ade diabetik plak...

Monday, September 05, 2011 3:11:00 PM

alhamdulillah tak kena ganti posa tahun ni... tu la ko kak ..suka hati pi bgtau maklumat salah kat misi ...heheh

Monday, September 05, 2011 3:13:00 PM

@RinnAzrinah
harap2 takdelah..riso ai...hehehe...

Monday, September 05, 2011 3:14:00 PM

@eima
urat banyak putus weii..ilang ingatan jap...ekekek

Monday, September 05, 2011 3:17:00 PM

ok la lagi blog akak..blog orang lagi sedih tau..

Monday, September 05, 2011 3:25:00 PM

tula wei. langsung lupa diri sendiri adalah seorang blogger ketika raye. lemang dan rendang juga tat nenas lebih penting wei.

Monday, September 05, 2011 3:29:00 PM

@.:Mama Dhia:.
huhuhu...masing2 tak mik tau pung sal blog dah...

Monday, September 05, 2011 3:29:00 PM

@..nOj..
mencik la weii...taun ni aku tak jumpa lemang pun time raya...jumpa masa last berbuka time pose ritu ja...huwaa...jeles...

Monday, September 05, 2011 5:15:00 PM

@♥cikmOt♥

cik mot due bile?....

Monday, September 05, 2011 10:39:00 PM

betul la kak..blog mmg jatuh ranking ke berapa dah time raya hehe

Post a Comment