Wednesday, September 28, 2011

Photoshoot Perkahwinan...Korang Berani???


terbaca kat blog opismate tadi...


banyak² tempat yang bleh di photoshoot kan...tanah perkuburan jugak yang jadi pilihan...

MATI ITU PASTI...

26 comments

Wednesday, September 28, 2011 4:36:00 PM

klu nk photoshot kt kwsn ni, kena pakai bju yg sesuai.. kain kapan... grrrrrrrr

Wednesday, September 28, 2011 4:37:00 PM

melampau..tapi kalau dah kawen saya okey lagi,..yg tak tahan tu belum kawen,baru tunang la senang citer..dah ambik gambar pre-wedding.kalau lah x panjang umur.meninggal eksiden sblm hari nikah,mau gila duk tgk gambar pre-wedding tu

Wednesday, September 28, 2011 4:40:00 PM

uihhhh.......xmao klu gini

Wednesday, September 28, 2011 4:40:00 PM

uihhhh.......xmao klu gini

Wednesday, September 28, 2011 4:40:00 PM

erksssssss ...

Wednesday, September 28, 2011 4:40:00 PM

ermmmmm...
knp kat sini pilihannyer??

Wednesday, September 28, 2011 4:42:00 PM

gile orang ni
mental hehee

Wednesday, September 28, 2011 4:51:00 PM

alamak.. tak penah lak terpikir nak shoot kat kubur.. hehe

Wednesday, September 28, 2011 4:53:00 PM

umangggggg aiiiii.... xpenah di buat org ni

Wednesday, September 28, 2011 4:55:00 PM

boleh ker wat shoot kt tmpt gitu? motifnyer apa?

Wednesday, September 28, 2011 4:55:00 PM

Dah tek der tempat lain ker nak photoshoot.

Wednesday, September 28, 2011 4:56:00 PM

aduh...lemah!

Wednesday, September 28, 2011 4:57:00 PM

tu diaa....xberani la...

Wednesday, September 28, 2011 5:16:00 PM

rasa mcm krg sopan.. yelah kubur kan tempat org yang dah meninggal. byk tmpt lain blh buat photoshoot.. hormatilah arwah2 walau dorang dah takde

Wednesday, September 28, 2011 5:19:00 PM

eerrr... speechless...uurrmm...motif??

Wednesday, September 28, 2011 5:35:00 PM

patut kalo nk photoshoot sini adab sopan kene jaga....tgk gaya nk macho je tp tmpt semadi org tak hormat....at least buat la gaya yg sopan...bukan nk marah tp ramai org tak reti hormat tanah kubur skrg ni....time raya je nk dtang n then tak reti nk parking luar kawasan smpai batu nisan org pn dilanggar...bercakap based on pengalaman sendiri depan mata....rumah family sebelah tanah perkuburan je....bapak duk penat lelah kemas semak samun tu tp bila ditegur sikit nak melenting...dh tlg bersihkan xreti nak berterima kasih....

bukan nk marah tapi series geram ar dgn org2 yg tak reti nak menjaga adab di kubur sedangkan satu hari kita semua akan mati juga...sory r ter emo sket....huhuhuhuhu

Wednesday, September 28, 2011 6:16:00 PM

pakai baju pontinak lain kali!

Wednesday, September 28, 2011 6:19:00 PM

eheheheh bagi aku tak sesuai plak tuk fotoshoot kawin...kalo fotoshoot tuk lain ok la...

Wednesday, September 28, 2011 6:46:00 PM

ish ish ish...

walaupun dah kawin tp sunguh tak sopan rasanya.. huhuhu..

Wednesday, September 28, 2011 8:34:00 PM

emm rs cm x sesuai je

Wednesday, September 28, 2011 10:36:00 PM

laaa...sini plak..mcm2 manusia ni.

Thursday, September 29, 2011 7:44:00 AM

tk sesuai pilih tmpt ni utk photoshoot kawin...

Thursday, September 29, 2011 8:18:00 AM

tak sesuai lah si perantin nak nak wat photoshot kat sini..dah tak der tempat lain ker??yg lelaki tu gaya kaki tu kurang aja.....yg gegurl tu duduk lak atas batu tu...tak tahu ker dlm tu ader sebujur kaku???nak photshot sini pakai lah kain kapan......

Thursday, September 29, 2011 9:14:00 AM

nape pilih kubur.. cam tak sopan je ...
pelik ....nape niat nk hidup semati ke tuh ...

Thursday, September 29, 2011 10:20:00 AM

masyaAllah

ape la nak jadi

perkara mcm ni pun boleh dorang terpk nak buat?

ish ish ish

Thursday, September 29, 2011 11:18:00 AM

berani depa noh..tak respek lansung kuburan2 tuh..wat la kt kubuq cina ka..ish2...

Post a Comment