Friday, September 2, 2011

Sepi Tanpa Cerita..Masih Dalam Mood Raya


fuhh...bersawang blog mak...musim2 raya gini, nak update pun tak sempat...jangan kata nak update, nak buka lappy pun tak sempat...banyak malas dari rajin...eh lupa nak bitau, aku bersiaran dari Guar Perahu, Bukit Mertajam..petang raya kedua gerak balik sini dari pahang...jem pinggang mak dok belakang...huh...

ari ni tak tau apa plan hubby...kata dia petang ni nak ke penang...raya umah kawan dia..adehh...aku ni umah kengkawan kat alor setar sana pun aku tak terpergi...alasangnya aku tak larat lor...sakit pinggang balik ritu pun tak abis lagi...ingat nak berehat ja..

sok pagi nak gerak balik putrajaya dah...malas nak balik hari ahad sebab sure jem punya....so baik balik ari sabtu...g pun senin keje, kang penat kang ponteng plak keje ari senin tu...hehehe...

klah, nak beredar...tak syok update blog time raya...tak meriah pung....huhuhu, maklumlah masing2 dalam mood raya lagi kan...daaaa.....

jumpa lagi minggu depan....hehehe....


4 comments

Friday, September 02, 2011 9:24:00 AM

haah..bila dlm mud raya ni..nk wat keje pun duk ingat raya..jln2 kat blog kawan2 pun ramai yg tk sempat update..mesti bz beraya kan..selamat hari raya..jemputlah sertai GA di blog kami :)..

Friday, September 02, 2011 9:50:00 AM

masing2 masih mood araya...akk dh mula keja dik...huhuhu

Friday, September 02, 2011 11:15:00 AM

akak pun dah makin bersawang. baru sempat update semlm

Friday, September 02, 2011 12:36:00 PM

salam aidilfitri...meriahnye raya, berjalan sana sini..sampai penang nun..

kami lagi sempoi, raya kedua dh lepak kt KL ni..huuu~ sadis tau..dh la berdua je ngn anak, somi kerja..lepak2 umah sajo sampai senin masuk kerja..

Post a Comment