Tuesday, September 27, 2011

Susu Anmum Free...Saper Yang Takmo Kan


owhh...semalam ada terbaca kat blog kakak ni..sal anmum ada wat penebusan susu percuma dengan menghantar sudu² seperti yang tertera di gambar di bawah...even mak dah lama tinggalkan anmum ni, tapi koleksi sudu² yang ada di rumah masih banyak...so mak ingat nak buat penebusan jugaklah...mana tau rezeki mak penebus yang ke 100...leh dapat ipad kan...ritu dah dapat tv lcd...jadilah...syukur alhmdulillah...

dan malam tadi mak nengok ada banyak sudu² yang masih tertinggal, so leh ar redeem dalam 2-3 kotak...jadilah, dari takde...g pun anak² dah tak minum susu anmum ni...si kakak dah beralih ke susu Dutch Lady 456 dan si adik plak Dugro 123...keduanya perisa madu...

mak ni jenis tak suka campur² susu...so nanti mak sedekahkan susu yang ditebus kepada anak kakak tu...tak pun mak jual murah²...hehehe...kan kan...


ha, anak korang yang peminum tegar susu anmum ni...dah wat penebusan ke belum??? kalu belum baik buat sekarang...hehehe...

notadijariku: fuh kanan fuhhh kiri...minta2 la, posmen tu anto tepat pada penebus yang ke 100...mana tau rezeki HNI3 dapat ipad...hahaha...kekadang verangan itu PERLU...:p

10 comments

Tuesday, September 27, 2011 11:15:00 AM

klu bagi sudu kat dapur aci x? hehe..

Tuesday, September 27, 2011 11:33:00 AM

hehehhehe
kalau ada rezeki sis mesti dapat
hehe

Tuesday, September 27, 2011 11:50:00 AM

alah dh buang sudu dia.. rugi

Tuesday, September 27, 2011 1:03:00 PM

tak minum susu anmun..
Minum susu badan ibu jewk!

Tuesday, September 27, 2011 1:10:00 PM

fuhhh..fuhhh..akak dpt ipad.. hehe

Tuesday, September 27, 2011 1:38:00 PM

a'ah mana tau rezeki ko jual murah2 dgn aku....dpt rezeki ipad....

aku pun berdoa jugak ni...yg 3 kotak aku tebus tu terselit2....leh jari2 ni melentik tekan ipad...ehehehehe

Tuesday, September 27, 2011 2:33:00 PM

x hantar pun lagi... nak kena kira balik sudu yg ade..hehe

Tuesday, September 27, 2011 2:40:00 PM

nk pi amik la borg kat C4 nanti ....

Tuesday, September 27, 2011 11:22:00 PM

xpenah hntr kak pdahal fasya dah masuk 5tahun minum susu ni huhu

Wednesday, September 28, 2011 9:56:00 AM

damia xmnm susu dah
klw tak bole join heeee

Post a Comment