Monday, September 5, 2011

Tak Tau Nak Citer Apa Pagi Ni


LEMAU...aku rasa ni perkataan yang paling sesuai digambarkan pada aku tika dan saat ni...seminggu bercuti jadi ginilah kan...malas pun ada...lagi pulak boss tak masuk seminggu...dia ke france...sib baik semalam sempat gak p beraya kat umah dia...dapat gak la jumpa dia sebelum dia ke france tu...keadaan di opis ni tak tau nak gambarkan camner...nak kata suram...ramai yang dah ada...nak kata meriah, perasaan cam biasa...entahlah....

owh ye...aku selamat sampai ke Putrajaya pada petang hari sabtu yang lalu dari Penang...petang raya kedua dah gerak balik  ke penang...ni kes hubby la ni...tak nyempat2 nak balik kampung dia...aku polo on kol jelah...ate bukan aku yang drive kan...so dari jengka, lalu ikut genting, masuk batang kali, kuala kubu...kuar ikut tanjung malim...so tak masuk langsung kl tu...dah ada jalan short cut kan...

perjalanan dari jengka ke kl, oklah...lancar jugak...tapi agak pelik sebab sesak di arah bertentangan...maybe orang dari utara nak beraya ke kl kut...hahaha...dan perjalanan dari penang balik ke putrajaya plak, cam biasa, kete agak banyak tapi masih bleh bergerak lagi lah....cuma slow jelah perjalanan...dan masa on da way tu berlaku 2-3 buah eksiden di depan mata...perghh...berderau darah mak tau...yelah, kete pun, kalu nak bekki mau guna wang yang banyak gak tu...tetambah kalu kete yang berada di tengah² masa eksiden tu...remuk depan belakang weii...pepun syukur kami sekeluarga selamat tiba ke rumah...amin...Allah memberkati perjalanan kami sekeluarga...

hurmm...tak tau nak citer apa lagi ni...cam aku cakap la...lemau tak abis²...nak citer sal raya pun, tak tau nak citer ke dak...tak banyak gambar yang aku snap di pagi raya...sebab entahlah, aku banyak penat dari tak penat...hahaha...p beraya pun leh kira baper buah rumah jek yang aku p...huhu..sianlah kat anak...nak wat camner kan, ibu ngah sarat...harap memahami..

klah, nanti sambung la...esok ke lusa ke...hehehe....

11 comments

Monday, September 05, 2011 9:22:00 AM

huhuhu.. same r cik mot..xdop mood lgsung nk mulakan kije,,beku j rase.

Monday, September 05, 2011 9:26:00 AM

paham... akak pun pernah gak 'sarat' masa raya... ;p

selamat hari raya cikmOt...

Monday, September 05, 2011 9:28:00 AM

hm...samerlah kt ganu nie.....

Monday, September 05, 2011 9:31:00 AM

kak semalam tak sempat jumpa kan...lain kali k..

Monday, September 05, 2011 9:32:00 AM

ok la tu izan..

ada gak n3 ni.. hehe

selamat kembali bertugas.. tp akak masih dirumah.. :)

Monday, September 05, 2011 9:48:00 AM

lemau jugak :(

Monday, September 05, 2011 10:01:00 AM

akak pon lemau jgk...
takdop mood nok kije...
bdn pon rasa tak larat jerk...
huhu...

Monday, September 05, 2011 10:02:00 AM

tidak lemau. tapi masih dalam mud raye. sungguh tak tipu punye, tak puas makan juadah raye ni. arrrgghhh geramnye

Monday, September 05, 2011 10:20:00 AM

lemau gakkkkk

Monday, September 05, 2011 11:20:00 AM

huhu..me tolak sesudah subuh pg sabtu ke kl sbb adik n member dia menumpang derang masuk kije kul 10..jln clear saje sejap je dh sampai umah ptg pi menyogo apa yg patut sbb ade org nak mai berayaa..hari ni encik somi still bercoti kih2 monday blues katanya

Monday, September 05, 2011 11:32:00 AM

izan..first nk ucpkan slamt hari raya maaf ikhals dari hati suci murni spnjang kenal hg dari thn 1999 hingga hari nih...(sejak jaman uitm lagi la kita berkwn2 kan..)...ok meh kita slam bersalam meh..
2nd...maaf sesgt..aku kelupaan besday hg..pepun happy belated day..pd 28 ogos ritu kan...welcome to 3 series zone...u r in comfort zone heheh..
and last sekali take care..bersalin nnti gitau yer..

Post a Comment