Tuesday, October 4, 2011

Cantik-Cantiknya...Buat Aku Gatal Tangan Jek...


semalam borak² ngan rakan seperjuangan...seperjuangan dalam menambah anak...hahaha, tapi dia dah naik keje pun selepas berpantang...aku ni plak tunggu masa jek...hehehe...pepun dari anak pertama hingga ketiga sama jek tahun kelahiran anak²...tu yang aku kata teman seperjuangan tu...

ok berbalik pada semalam punya citer...boraklah pasal nursing wear...maaf ye, sejak dua menjak ni kat blog aku ni takde citer lain dah...nursing nursing nursing...kalu korang boring, tak yah la baca...aku cuma nak kongsi info dengan bf mama di luar sana...dan sebagai salah satu semangat untuk aku fully bf our third HNI nanti...insyaallah...

so, aku adalah bitau kat member tu yang aku mau cari nursing wear...kalu bleh yang muslimah punyalah...dah tua² gini tak sajak dah nak dedah sana sini...kedut dah ni...so mau yang muslimah...sekali member tu ada sajeskan satu web yang pertama kali aku nengok terus jatuh chenta...so camner tu...naper aku kata gitu, sebabnya bila nengok nursing blouse yang dijual kat web tu...mak aih, macam² design ada...cantik² plak tu...geram ja...kalu bleh dan² tu jugak aku mau order sehelai...tapi kena sabar sebab tak tau saiz apa yang perlu aku order dalam waktu skang kan...jalan selamat, balik nanti kena p ukur bahu dulu la, barulah tahu saiz mana yang sesuai...hehehe...lagi pun rege yang ditawarkan takdelah membebankan mana pung...memang rege mampu milik la...

pastu member ada tunjuk salah satu nursing blouse yang telah dia beli...ni dia...comel kan...kata dia memang puashati dipakai la..tak panas...kain lembut jek...ok, testimoni yang baik...leh ar cuba sehelai...

kalu korang mau nengok jenis yang lain² bleh klik kat SINI...eh kat SINI pun ada...boleh la buat pilihan mana yang berkenan...

untung ada kawan di alam maya ni...leh kongsi² ilmu pasal bf ni jugak...mekasih ye fiza rauf...

13 comments

Tuesday, October 04, 2011 2:12:00 PM

skrg dh mcm2 pilihan.tak pyh nk tempah2 dah,di hujung jari aje shopping.

kagum dgn ibu2 yg bf exclusive ni =)

Tuesday, October 04, 2011 2:13:00 PM

owh akak...et xpenah ada nursing wear nih...
ada gak hati nk try..sampai kesudah xter'try'...hehe
belikan utk et sekali yer..hehe

Tuesday, October 04, 2011 2:15:00 PM

comel kan sis

Tuesday, October 04, 2011 2:17:00 PM

@~izan~
yang dihujung jari tulah sangat merisaukan...hahaha

@eT
bleh bleh...tak pun et pakai hok akak jek kalu tak muat akak pakai...ekekek

@Anum
memang comel...duit pun comel...hahaha

Tuesday, October 04, 2011 2:31:00 PM

xpenah ada nursing dress hehee

Tuesday, October 04, 2011 2:33:00 PM

aSSALAM...

Cantik!!
jap lg nak terjah..

http://azilas.blogspot.com

Tuesday, October 04, 2011 3:02:00 PM

haisshh... x abis2 dgn nursing blouse erk????
xpelah... nak soping skrg hnya di ujung jari jer...

Tuesday, October 04, 2011 3:14:00 PM

ada lagik blog2 jual baju camtu..klik kat
muslimahavenue.blogspot.com..macam2 adaaa..juling mata nk pilih..

Tuesday, October 04, 2011 3:15:00 PM

cam ne nk selak tu ek ... tak dpt aku nk byg kan ... selak dr bwh ke tepi ke ape ek ... cam butik dynas aku tgk die selak dr tepi je ..... tp dynas nye mmg tak mampu la aku oi

Tuesday, October 04, 2011 3:18:00 PM

wah.. best2.. harus ku terjah jugak ni.. hehe...

Tuesday, October 04, 2011 4:35:00 PM

mekacih atas info... tengah dok cari2 gak nursing wear nih...

Tuesday, October 04, 2011 4:35:00 PM

alor2 cantiknyaaaaaaaaaa
ok2 .. zazzzzzzzzzzzzzzz akak terjah !!!!

Tuesday, October 04, 2011 5:00:00 PM

weyh baju aku tu.. hahahahaa... nti kalo aku pakai kompem glemer... wakakakaka...

Post a Comment