Thursday, October 20, 2011

Hari Ini Hari Gaji...Rasa Macam Nak...


salam semua...ye ye, hari ini hari gaji...pepagi dah bangun online sebab nak cek gaji kat m2u dah masuk ke blum...bila nengok amaun 4 angka yang tak seberapa tu, haruslah ada sedikit senyum kan...dan bila hari gaji gini mulalah rasa cam gatal tangan nak p menyoping...tapi kenalah sedar diri camner kan...huhuhu...kalu idak mang aku sengaja cari nahas la...baru jek 10 hari berpantang dah gatal kaki nak p suping kan...so semalam dah siap awal2 senarai barangan dapur yang harus dibeli oleh en suami...banyak barang dah susut...dan kebetulan hari ni hari gaji dan dia pun masih bercuti, haruslah dia p membeli belah sendirian...huhuhu...

owhh yang paling penting kena cari pampers baru tuk abang irfan tu...selama ni dia pakai saiz XL...tapi bebaru ni perasan yang pinggang dia telah menjadi lebar dan saiz XXL haruslah dipakai oleh beliau stat dari sekarang...huwaa....

ekseli aku online pepagi ni sebab mau cari satu barang...baru2 ni aku dapat banyak cup storage cam gambar di bawah ni...mekasih kepada yang sudi memberi...


dan barang yang aku cari adalah lids di bawah ni ha...lebih kurang cam penutup dia jugak la...sebab cup di atas didatangi tanpa tudung...kalu ada tudung leh isi puri nanti kan...lagi pun cup storage ni sangatlah comel...
ada sorang member bitau ada satu web jual lids ni...kat WEB ini...tapi kalu ada sesapa yang tau web lain yang menawarkan rege yang lagi rendah dan berpatutan, sila inform ek... 

bukan apa, walaupun aku ni dalam mood percutian...tapi berbelanja haruslah berhemah...huhuhu...
selamat berhari gaji semua...bulan depan lagi best kan...dapat bonus setengah bulan gaji tuu...nak2 mood masih bercuti...hahaha...jangan jeles... :p

12 comments

Thursday, October 20, 2011 10:27:00 AM

ermmmmmmm
best2 mood bercuti

Thursday, October 20, 2011 10:34:00 AM

blm gji lg.. huwaaaaaaaa

Thursday, October 20, 2011 10:34:00 AM

bln depan ke dpt? bukan bulan 12 ke? eh yg mana satu ni?


kak no akaun..

Thursday, October 20, 2011 10:38:00 AM

wit bonus tak leh wat ape..simpan utk byr daftar sek anak2..huwaa...

Thursday, October 20, 2011 10:54:00 AM

beshnya gaji..kty 3hb camtu baru gaji..huhuhuhu

Thursday, October 20, 2011 10:57:00 AM

wah best.....saya?? gaji belom....waaaaaa

Thursday, October 20, 2011 11:00:00 AM

amboi2 mentang2 cuti dah terawal plk bonus dia ke bulan depan :p

Thursday, October 20, 2011 11:02:00 AM

sama lah kte..hari ni pun gaji...tp belum pun sampai tengahari..dah settle hutang separuh..separuh lagi termenung je lah...hehehe

Thursday, October 20, 2011 11:16:00 AM

ooo gov dah gaji ya..

ok nak p call abg askar skrg jugak! =P

Thursday, October 20, 2011 11:24:00 AM

hamboiiii.... dlm pantang pon asyik ingat nak menyoping jer yer...
hehehe....

Thursday, October 20, 2011 11:46:00 AM

izan.makasih remindkan aku wat bajet utk bulan nih..dh wat tp nk update..btw izan..hg nih biaq betui bulan 12 kan bonus...
pepun selmat bersuping2 online..hehe

Thursday, October 20, 2011 4:30:00 PM

bonus tu bulan lagi satu la zan...takdo makno nye dia nak kasik awal2 la...huhuhu.

Post a Comment