Friday, October 21, 2011

Homestay Di Putrajaya


ok, aku nak citer sal homestay di putrajaya ni...ritu adalah si syana tanya kat wall fb dia...kat mana ada homestay di putrajaya ni...sebab dia nak book sempena hari convocation suami dia kat picc...aku pun teringat la yang kat blok fasa 1 ni adalah satu buah rumah yang dijadikan homestay oleh pihak BPH tu...pastu tanya kat en somi ada kekosongan tak kat homestay tu..sekali ada rezeki tuk syana tu...dan hari ni katanya dia akan datang amik kunci homestay tu...

so tuk tatapan ko syana dan mereka2 yang ingin menduduki homestay ni tuk apa2 event di putrajaya tu nanti, leh ar cuci mata...sebab takkan nak menginap kat pullman kut...agagaga...semalaman pun dah berapa RM kan...adehh....

nilah rupa homestay tu...sama jek keadaan rumah cam rumah aku...hehehe...

pintu masuk ke homestay...BLOK 1A-T06-U02

ni ruang tamu...simple jek kan...tapi oklah...nama pun homestay... 

ada tv, meja makan...sofa... 

ni bilik utama...master bed room... 

bilik kedua...ada dua katil single... 

bilik ketiga...ada toto bagai... 

laluan ke bilik utama...ada cermin besar jugak...puas ko nengok muka sendiri tu syana...hehehe... 

dapur... 

eh gambar bilik air kat master bed room pun ada jugak...hehehe... 

so kepada syana...kita jumpa nanti...welcome to PUTRAJAYA...hehehe...

notadijariku: kepada mereka yang mau menginap di homestay kalu ada apa2 event, jemputlah menginap kat sini...

11 comments

Friday, October 21, 2011 11:14:00 AM

hahaha berantu kot PC aku ni
entry ni elok plak xhang
haha sengal btol PC ni

ok cung la
xpe la simple gini janji selesa
murah plak tu..kalo nk gempak gile kentang gi dok pullman sana..hehee

Friday, October 21, 2011 11:23:00 AM

simple dan menarik

Friday, October 21, 2011 11:32:00 AM

duk umh akak buley?? hehe

Friday, October 21, 2011 12:55:00 PM

Owh ade ghupenya Homestay di Putrajaya... Baru cek tau.... Tenkiu Cikmot.

Friday, October 21, 2011 2:41:00 PM

brape RM? last week aku stay kat precint 9 rm150..

Friday, October 21, 2011 4:06:00 PM

kat mane homestay ni kak??presint brape??

Friday, October 21, 2011 4:09:00 PM

@.:Mama Dhia:.
lor, dekat blok akak la...sebelah jek...

Friday, October 21, 2011 4:09:00 PM

@Whoopz
ni pun kat presint 9 la...
semalam rm70 jek...

Friday, October 21, 2011 4:10:00 PM

@Mrs. NeuroOne
ada ada...tak perlu nak bermalam kat pullman kan...huhuhu

Sunday, October 23, 2011 2:29:00 PM

gud bsnes ni izan,hehehe

Wednesday, September 19, 2012 7:26:00 PM

assalam cikmot:) nak tanya mcmana nak contact untuk booking hmstay ni ye? sewa semalaman hmstay rm70 ke? saya nak booking utk 6-7oct ini. thanks, really appreciate for ur kind reply :)

Post a Comment