Thursday, October 6, 2011

Hukum Hudud...Siapa Yang Lebih Layak Berbicara Mengenainya???


korang baca akhbar sinar harian semalam???
bila artis berbicara sal Hukum Hudud...
aku pun tak berapa paham sal ni...so tak leh nak komen banyak la...
tapi aku pelik la, naper wartawan p tanya artis plak sal hukum ni...
hurmm...

pepun aku sokong dengan kenyataan wardina di wall fb beliau

eh tetiba kan...laki mak pun bersuara jugak...hehehe...amik tau jugak dia sal dunia artis ni...


korang lak camner...aku bukan pertikaikan artis yang jawab soklan ni...tapi aku dok tertanya² ngaper soklan cam gini diajukan pada mereka...kalu nak jawapan yang lebih tepat, kenalah tanya pada mereka yang lebih berilmu sal hukum ni...p tanya Ustaz Azhar ke...kan kan...eh ke aku silap...Allahualam...Allah lebih mengetahui segalanya...

notadijariku: no komen...tak berapa nak faham....

13 comments

Thursday, October 06, 2011 1:36:00 PM

lebih baik berdiam daripada bersuara plak tu menampakkan kebodohan diri sendiri kan?

Thursday, October 06, 2011 1:49:00 PM

alahai...mmg tak sesuai nak komen hal2 mcm ni kalau tak cukup ilmu..

Thursday, October 06, 2011 1:52:00 PM

Aku pon tak faham, apsal lah tye artis pasal hudud. Tak releven langsung.

Thursday, October 06, 2011 2:01:00 PM

hukum ALLAH bukan boleh main².
WAJIB laksana

Thursday, October 06, 2011 2:20:00 PM

org sothabar... majalah... kengkonon nak up tu date la dgn dunia semasa.. tetapi mereka silap langkah... tny ngan retis yg tak reti.. out la jawab nye... kot tny ngan org kebykan kite pon out.. retis.. lg out...

adakah sy telah menjadi anti artis msia??? hahahaha

Thursday, October 06, 2011 2:23:00 PM

xde ilmu, tp sebok nk komen..grrrrrrrr

Thursday, October 06, 2011 2:29:00 PM

jika tak tahu lebih baik berdiam

Thursday, October 06, 2011 2:43:00 PM

....bukan jika tak tahu lebih baik berdiam. Tapi jika tak tahu, lebih baik bertanya kembali pada wartawan. Adakah saya layak untuk memberi pendapat tentang hukum hudud yang mana ia menuntut pengetahuan yg cukup dalam bidang agama? Adakah sy selayak itu?

Bukan menunjuk pandai.

Thursday, October 06, 2011 3:20:00 PM

diam lebih baik kan???
lgpon siapa kita nak ckp psl hukum Allah????

akak pon terkujat jgk bila baca sinar harian semlm... pastuh tgk ramai plak blogger citer psl nih...

Thursday, October 06, 2011 3:20:00 PM

no komen gak sebab tak bape nak faham hukum hudud ni...

* rasa nya la kan kfieza dulu kot bersalin hehee...izan bersalin normal kan dh tentu la dkt2 due...kfieza ni jauh benar dgn tarikh due...apa nk buat doc takut bg last2 minit date kang takut ter sakit plak tgh mlm..doc tgh ngantuk mcm2 leh jadi huhuu...alasan doc bg xmenahan..!

Thursday, October 06, 2011 3:46:00 PM

kalau kurang ilmu di dada biarlah berdiam diri tanpa berkata-kata sebaliknya mendalami ilmu yang kita masih kurang...tul tak? =)

Thursday, October 06, 2011 11:13:00 PM

kan kak kan?
sekali tengok jwpn dorang..gile memalukan org islam je.

Friday, October 07, 2011 10:46:00 AM

wei kak tempek la jwpanretis 2 tu ... aku nk gak baca nk tau jugak tahap IQ diorg tu

Post a Comment