Friday, October 21, 2011

Kut Ye Pung...Agak-Agaklah Kan...Takkan Z Untuk Zakar Kut...


kalu dulu masa kita belajar kecik2 dulu A untuk Ayam kan...B untuk Bola...dan seterusnya...tapi skang dah advanced dah...tadi masa aku bw kat blog opismate...terbacalah pasal entry Z untuk Zakar tu...adehh...takde contoh lain dah ke kan...pelik aku ngan zaman sekarang...takkan nak ajar anak2 cam gini...nanti anak2 tanya apa itu zakar, masak kita nak menerangkannya...

rupanya kat blog SINI yang up sal ni...ni kira terkena kat diri dia sendiri la ni...

nilah buku yang dikatakan itu...

nengok Z untuk apa???adehh.. 

Setelah diteliti, buku terbabit dicetak oleh Ladybug Publishing And Distribution beralamat di No.42,44,46, Jalan BPU 6 Bandar Puchong Utama, Selangor.

notadijariku: macam2 la skang ni...advanced sungguh...
aku pulak yang naik segan nak mengajar kalu cam gini...huhuhu

23 comments

Friday, October 21, 2011 4:02:00 PM

kah3...
nak gelak guling2....~~~~

Friday, October 21, 2011 4:02:00 PM

bengong laaa

=.="

banyak lagi benda lain

tengok tu pun ..y for yatim. alahai

dedulu kalau buku ni, Y for YOYO lah !

Friday, October 21, 2011 4:03:00 PM

kalau gambar betul lagi haru...adehhh

Friday, October 21, 2011 4:04:00 PM

dasat kecik2 bdk2 dh tau Z utk zakar..bahaya2

Friday, October 21, 2011 4:05:00 PM

tak patut betul... haishh..

Friday, October 21, 2011 4:07:00 PM

banyak lagi perkataan lain nak guna

Friday, October 21, 2011 4:10:00 PM

tak patut betul diorang nih, takkanlah tak tapis ek..dah tentu budak2 yang baca/belek..hurmmm

Friday, October 21, 2011 4:26:00 PM

hadoiii... mcm xde mende lain dah...
z for zirafah pon blh aper....

Friday, October 21, 2011 4:26:00 PM

syaya malu!!!

Friday, October 21, 2011 4:53:00 PM

tak agak-agak depa ni kan..

mana pegi kepekaan mereka~

Friday, October 21, 2011 4:53:00 PM

carila perkataan lain yang sesuai ngan budak kan.. malu kalau budak pompuan yg nak baca..

Friday, October 21, 2011 4:54:00 PM

LOL...tak senunuh betul lah. Dah takder menda lain ker buat contoh.

Friday, October 21, 2011 5:42:00 PM

buku zakwan..
U for Urine
...................?

Friday, October 21, 2011 6:25:00 PM

nak kena ban publisher nih...wat malu org puchong je..haisshh

Friday, October 21, 2011 7:04:00 PM

aih. siap tunjuk lagi tu kak. malu. malu. -_-

Friday, October 21, 2011 8:56:00 PM

ish ish ish..

memg tak sesuai..

Friday, October 21, 2011 11:54:00 PM

cehhh sungguh tak sopan, selalunya Z utk zebra. kena saman ni...hehehehe

Saturday, October 22, 2011 6:57:00 AM

sabor je la. memang tukang buat buku tu dlm kepala itu aje huhu

Saturday, October 22, 2011 10:33:00 PM

sajeje nk menanam penda negetif kat otak anak2 kecil...eii...memang xsenonohla...

Sunday, October 23, 2011 10:27:00 AM

ewww..teruk ar..zirapah, zoo, zamrud, zodiak.haish byk lgi la..pi kta zakar..mujuq tak pi ajar huruf K..KO** ish ish..

Sunday, October 23, 2011 2:28:00 PM

hmm,something wrong editor buku kanak2 nih,haihh

Sunday, October 23, 2011 10:00:00 PM

boikot buku ladybug..kang ada yang bebudak tayang zakar dia kat public

Tuesday, February 21, 2012 11:39:00 AM

Y for yatim?? nmpk sgt tipu eh... anak yatim baru btol.. kan????

Post a Comment